ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Επίσκεψη Πάντζα σε εγκαταστάσεις επιχειρήσεων Αττικής


Φωτογραφία αρχείου. 2-12-2011 στην Πάτρα.

Επίσκεψη σε εγκαταστάσεις επιχειρήσεων της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας συνοδεύοντας τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Οι εταιρείες που επισκέφτηκαν ο Υπουργός Οικονομία και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Πάντζας, ήταν η Βιομηχανία Ρητινών Μεγάρων (MegaraResins), η μονάδα μυδοκαλλιέργειας και το κέντρο αποστολής, καθαρισμού και αποκελύφωσης οστράκων του κ. Ιωάννη Σεβαστή στη Νέα Πέραμο, η εταιρεία στρωμάτων MediaStrom στις εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο Αττικής, καθώς και η εταιρεία καλλυντικών APIVITA στις βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και ο Βουλευτής Αττικής ενημερώθηκαν από τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των εταιρειών για την πορεία των εταιρειών τους, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, αλλά και τους στόχους για ανάπτυξη ιδιαίτερα στον τομέα των εξαγωγών, επισημαίνοντάς τους τους προβληματισμούς τους για δύο υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζουνκαι που δεν είναι άλλα από την δαιδαλώδη γραφειοκρατία και την ελλιπή χρηματοδότηση, παράγοντες καθοριστικοί για την ανάπτυξη των εταιρειών.
Μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομία και Ανάπτυξης κ. Παπαδημητρίου ενημέρωσε, σε όλες τις επισκέψεις και τις συναντήσεις που είχε, για τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης ως προς την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, αλλά και για τα διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων του Υπουργείου, όπως το «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ». Δεσμεύτηκε δε ότι θα ενταθούν από πλευράς κυβερνήσεως οι υποστηρικτικές δράσεις και πολιτικές για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την ενίσχυση των εξαγωγικών προοπτικών των ελληνικών εταιρειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: