ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση ΕΕΣΠ με τον Σεβασμ. Μητροπολίτη Πατρών



Θέμα συζήτησης η κυριακάτικη αργία
 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν σήμερα 31/1/2018  ο Πρόεδρος  και  Μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την αγορά («κόκκινα δάνεια», ασφαλιστικό κλπ) καθώς επίσης και σε προβλήματα που αφορούν στην πόλη (παραλιακό μέτωπο, οδικοί άξονες, σιδηρόδρομος). Επίσης, παρουσίασε ένα μέρος από τον σχεδιασμό της ψηφιοποίησης του ιστορικού αρχείου, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Μάιο. Συζητήθηκε το θέμα της Κυριακάτικης Αργίας αλλά και θέματα κοινωνικού χαρακτήρα που αφορούν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τη συνεργασία που μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ της Ι.Μ Πατρών και του ΕΕΣΠ για την ανακούφισή τους.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών, εξέφρασε την πάγια θέση της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και της Εκκλησίας, τα καταστήματα να μη λειτουργούν ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ευχαρίστησε τον ΕΕΣΠ για την αγαστή συνεργασία στο κοινωνικό έργο που επιτελείται και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή η συνεργασία θα επεκταθεί και σε θέματα αναπτυξιακού ενδιαφέροντος (θρησκευτικός τουρισμός) προς όφελος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Εκ μέρους του ΕΕΣΠ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Ρώρος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κων/νος Βουκελάτος, ο Ειδ. Γραμματέας κ. Ανδρέας Στελλάτος, ο Αν. Ταμίας κ. Πολυχρόνης Θωίδης, το Μέλος του ΔΣ κ. Σάββας Κιρκώφ, και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Γιάννης Τζερμπίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: