ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ώστε δεν θα μπορεί να θάψει τους νεκρούς ο Πλέσσας;

Τρομοκρατούν τους Πατρινούς ενόψει άφιξης Τσίπρα για το 9ο Αναπτυξιακό Συνέδριο!

Με εκφοβισμό της πατραϊκής κοινής γνώμης, ότι ο Δήμος Πατρέων θα βρεθεί σε αδυναμία από τον Μάρτιο 2018, να θάπτει τους νεκρούς του, ελλείψει προσωπικού, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Διον. Πλέσσας, υπερτόνισε το ζήτημα της μη προσληψης τακτικού προσωπικού στο Δήμο, ενώ υποβάθμισε τις προσλήψεις εκτάκτων και ξέχασε να αναφέρει τις οκτώ χιλιάδες μονίμων θέσεων στους ΟΤΑ, που προγραμματίζει για το 2018 το Υπουργείο. 


Αυτά ενόψει αφίξεως του Πρωθυπουργού στις 6 Φεβρουαρίου για τον χαιρετισμό του 9ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου, όπου το μεν ΚΚΕ χειραγωγώντας τον Δήμο Πατρέων με τη συμμετοχή του δημάρχου Κ. Πελετίδη έχει δηλώσει πως θα προβεί σε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής, προ του χώρου του Συνεδρίου, ενώ συμβάλλοντας σε αυτή την κατεύθυνση ο Δήμαρχος απέκρυψε από το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικό έγγραφο περί της απόδοσης του θαλασσίου προσώπου της πόλης, όπου από τον Οκτώβριο 2017 οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου και του Υπουργείου βρίσκονται σε διχοστασία. 


Ο προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το 2018, αποφασίστηκε απόψε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, όπου ο αντιδήμαρχος Διον. Πλέσσας τόνισε:

«Αν δεν εγκριθούν και με το δεδομένο πλέον της μη έγκρισης των 8 θέσεων τακτικού προσωπικού ειδικότητας ταφέων στην προκήρυξη από ΑΣΕΠ που αναμένεται για τις ανταποδοτικές Υπηρεσίες, θα είναι κρίσιμη πλέον η κατάσταση για την ίδια τη συνέχιση της λειτουργίας των Κοιμητηρίων, δηλαδή να μη μπορούμε να πραγματοποιούμε τελετές μετά την 1/3/2018.

Νομίζουμε ότι και το παράδειγμα των Κοιμητηρίων δείχνει ότι ο μόνος τρόπος λειτουργίας των Υπηρεσιών κάθε Δήμου είναι οι προσλήψεις σε μόνιμες θέσεις εργασίας, που εμποδίζονται από τους ασκούμενες πολιτικές της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων. Παίρνουμε την απόφαση σήμερα για τις προσλήψεις εργαζομένων ορισμένου χρόνου.

Παράλληλα διεκδικούμε τη μονιμοποίηση, όλων όσων εργάζονται με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέσω προγραμμάτων, μέσω ελαστικών σχέσεων εργασίας σε κρίσιμους τομείς του Δήμου, όπως οι σχολικές καθαρίστριες, οι εργαζόμενοι στο "Βοήθεια στο Σπίτι", στα γραφεία Κοινωνικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών, στις ανταποδοτικές Υπηρεσίες και σε κάθε Υπηρεσία του Δήμου με χρηματοδότηση των Υπηρεσιών και λειτουργιών του από τον κρατικό προϋπολογισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: