ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ωρέεεεε! Θυμήθηκαν τώρα και τον Παύλο Μελά στη ΔΙΣ!

Δέσμιος της ακροδεξιάς των μητροπολιτών ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος η οποία συνήλθε εκτάκτως για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και των συλλαλητηρίων σε ανακοίνωσή της επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι: 

«ορισμένοι ούτε ανέγνωσαν ορθά το γράμμα ούτε αντελήφθησαν ουσιαστικά το πνεύμα της ξεκάθαρης θέσης της περί της μη αποδοχής εκ μέρους της Εκκλησίας του όρου Μακεδονία ή παραγώγου του, ως συστατικού του ονόματος του κράτους των Σκοπίων, που άλλωστε θα είχε επιπτώσεις και στην ονομασία της σχισματικής αυτοαποκαλούμενης εκκλησίας της Μακεδονίας».


Επιπλέον σε ό,τι αφορά τα συλλαλητήρια τονίζει ότι η Εκκλησία της Ελλάδος «στο πλαίσιο της ελεύθερης εκφράσεως των κληρικών και λαϊκών μελών της, σέβεται το δικαίωμα αυτών να πράττουν κατά συνείδηση με σύνεση και υπευθυνότητα».

Εν κατακλείδι στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ΔΙΣ αποφάσισε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου να τελέσει Συνοδική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του ήρωα του μακεδονικού αγώνα Παύλου Μελά και όλων των μακεδονομάχων, στον τόπο όπου ηρωικώς έπεσαν, Στάτιστα της Μητροπόλεως Καστορίας.

Ωρέεεεε! Θυμήθηκαν τώρα και τον Παύλο Μελά! Κρίμα, που πιστέψαμε στην ορθοκρισία του Αρχιεπισκόπου, αλλά απ' ότι φαίνεται βρίσκεται δέσμιος της ακροδεξιάς των Μητροπολιτών τύπου Αμβρόσιου και της Χρυσοπηγής του Καλλίνιοκου, που μπορεί να ψυχορραγεί, πλην όμως έχει ακόμη ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: