ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση δημοτικής Αρχής με το ΔΣ των Δικηγόρων



Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την συνάντηση της δημοτικής Αρχής Πατρέων με το ΔΣ των δικηγόρων;


Κατέληξε σε συμφωνία Δήμου Πατρέων - Δικηγορικού Συλλόγου με θέμα την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς οικειών!

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο της δημοτικής Αρχής Πελετίδη, του Δήμου Πατρέων, που απεστάλη στα Μέσα Ενημέρωσης και «με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο συνάντηση με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας με θέμα τις κοινές δράσεις για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί  σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και της περιουσίας τους.

Εκ μέρους του Δήμου στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, και οι Αντιδήμαρχοι, Διονύσης Πλέσσας και Δημήτρης Πελεκούδας.

Εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου παρέστησαν ο Πρόεδρος, Αθανάσιος Ζούπας, ο Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μεταξάς, ο Γενικός Γραμματέας, Κων/νος Κρεμμύδας και ο Ταμίας, Θεόδωρος Χόρμπας.

Η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε για τις σχετικές με το ζήτημα των πλειστηριασμών, αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου  τονίζοντας ότι οι λαϊκές οικογένειες που βιώνουν καθημερινά την αντιλαϊκή πολιτική, που συνεχίζει η σημερινή κυβέρνηση Συριζα-Ανελ, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο των πλειστηριασμών από την Εφορία και τις Τράπεζες. Χιλιάδες εργατικά και λαϊκά σπίτια κινδυνεύουν άμεσα να βγουν στο σφυρί.

Έγινε συζήτηση για τις κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις μεταξύ του Δήμου και του Δικηγορικού Συλλόγου που πρέπει το επόμενο διάστημα να δρομολογηθούν».

Μάλιστα από την δικηγορική πλευρά, σύμφωνα πάντα με το ενημερωτικό δελτίο της δημοτικής Αρχής:

«Το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου  ανταποκρίθηκε θετικά και συμφώνησε για πιο στενή συνεργασία με το  Δήμο για να προστατευθούν οι λαϊκές οικογένειες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους».

Αυτή είναι η ηγεσία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.


Ερωτήματα εκ μέρους του Istologiou G. Mosxou

Το Istologio G. Mosxou, διατυπώνοντας τις επιφυλάξεις του και χωρίς να  δηλώνει κάτοχος της απόλυτης αλήθειας, έχει να θέσει ερωτήματα από αυτό το βήμα, κυρίως προς το ΔΣ των δικηγόρων, που συνέπραξε σε αυτή την συμφωνία, όπως:

Δεν ισχύει το ακατάσχετο για ποσά κάτω των 280 χιλ. ευρώ ή όχι;
Δεν ισχύει μέχρι τέλους 2018 ο νόμος Κατσέλη-Σταθάκη, που προστατεύει της Α΄ κατοικία; ή μήπως ο διαχειριστής του Istologiou εννόησε λάθος τα αναγραφόμενα στο ενημερωτικό δελτίο του Δήμου Πατρέων, που ευνόητο είναι ότι,  εκδόθηκε τη κοινή συναινέσει.
Και που δεν αναφέρεται σαφώς στην Α΄ κατοικία, αφήνοντας παράθυρο αδιευκρίνιστου σημείου, που ενδεχομένως αφορά δεύτερη κατοικία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: