ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Οι κουρδικές αρχές κήρυξαν «γενική επιστράτευση»

Οι τοπικές κουρδικές αρχές κήρυξαν «γενική επιστράτευση» για να υπερασπιστούν τον θύλακο της Αφρίν (βορειοδυτική Συρία) καλώντας τους πολίτες να «πάρουν τα όπλα» κατά την τέταρτη ημέρα της επίθεσης που έχει εξαπολυθεί από την Τουρκία.


Η επίθεση, η οποία εξαπολύθηκε το Σάββατο από τον τουρκικό στρατό μαζί με σύρους αντάρτες που υποστηρίζουν την Άγκυρα, έχει στόχο την πολιτοφυλακή των Κούρδων της Συρίας «Μονάδες Προστασίας του Λαού» (YPG) που θεωρείται «τρομοκρατική» από την Τουρκία, όμως αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη μάχη κατά των τζιχαντιστών που διεξάγεται στη Συρία.

«Κηρύσσουμε γενική επιστράτευση και καλούμε όλα τα παιδιά του λαού μας να υπερασπιστούν την Αφρίν», αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κουρδικές αρχές του καντονιού Τζαζιρέ, στη βορειοανατολική Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: