ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Κατ. Παπαδάκη - Σμαρ. Τζιτζικαλάκη - Ανεμώνες Αλκυόνη


Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς

Λέξεις: Κατερίνα Παπαδάκη

Σχέδια: Σμαράγδη Τζιτζικαλάκη

Όταν οι πίνακες χρωματίζουν τα ποιήματα, η ποίηση ταξιδεύει με τα χρώματα... Χρήστος Τσαντής

Η Κατερίνα Παπαδάκη ζει και εργάζεται στα Χανιά, προσπαθεί κατά τον Ελύτη «να κάνει άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά». Η Σμαράγδη Τζιτζικαλάκη είναι απόφοιτος μεταπτυχιακού προγράμματος στην «Ιστορία της Τέχνης» του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η Κατερίνα και η Σμαράγδη συνεργάζονται αρμονικά δημιουργώντας μία ποιητική και εικαστική σύνθεση, όπου οι λέξεις και οι εικόνες, τα ποιήματα και οι πίνακες, συνδυασμένα, μιλούν στην ψυχή μας.
«Ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγμάτωση αυτού του βιβλίου τις: Σμαράγδη Τζιτζικαλάκη, Αγγελική Λιόδη, Κατερίνα Λυμάξη, Ελισάβετ Βερούλη, τους: Γιώργο Τόλια, Γιώργο Λουτσέτη, καθώς και όλους όσους με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια», γράφει η Κατερίνα Παπαδάκη.
* Εκδόσεις Ραδάμανθυς <ekd.radamanthys@gmail.com>

Δεν υπάρχουν σχόλια: