ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Εισβολή της ΧΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσ/νίκης



Με αφορμή την άρνηση του δημοτικού συμβουλίου να συζητηθεί το Μακεδονικό μετά από αίτημα του Α.Ματθαιόπουλου, μέλη της χρυσής αυγής, εισέβαλαν στην αίθουσα κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία. Το ΔΣ διακόπηκε προσωρινά.


«Είναι άξιος της πλήρους περιφρόνησης μου. Με τέτοιου είδους ανθρώπους δεν μπορώ να συναναστραφώ», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στον επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής», Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Με αφορμή την άρνηση του δημοτικού συμβουλίου να συζητηθεί το αίτημα του κ.Ματθαιόπουλου για το Μακεδονικό, εισέβαλαν στην αίθουσα μέλη της Χρυσής Αυγής, κρατώντας πανό, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία και πετώντας φειγ βολάν.

Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, διέκοψε προσωρινά τη συζήτηση προκειμένου να αποχωρήσουν.

Μεταξύ των στελεχών της Χρυσής Αυγής ήταν οι βουλευτές Αντώνης Γρέγος και Χρήστος Χατζησάββας και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Χρυσομάλλης.


Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: