ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Στηρίζει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2019



Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με όλες τις δυνάμεις της

Με αφορμή την ανακοίνωση της σύνθεσης της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019, από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, σήμερα 23 Ιανουαρίου 2018,  ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η συμμετοχή μου στην Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 στην Πάτρα, απηχεί την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα να στηριχθεί με όλες τις δυνάμεις αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που έχει καθαρά αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Στην κατεύθυνση αυτή, θα εργαστούμε συλλογικά για την αθλητική αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας, την ενίσχυση της  τοπικής μας οικονομίας και της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, σχεδιασμό που προωθούμε και υλοποιούμε ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Συνάντηση, άτυπου χαρακτήρα, με τα μέλη της Επιτροπής 


Συνάντηση, άτυπου χαρακτήρα, με τα μέλη της Επιτροπής Οργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 τους οποίους διοργανώνει η Πάτρα, είχε το απόγευμα της Τρίτης ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας. 

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, όπως ενημερώνει η συντάκτρια του thebest.gr Κωνσταντίνα Τσίχλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού απευθυνόμενος προς την Οργανωτική Επιτροπή, υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο που έχει να διαδραματίσει την επόμενη περίοδο για την άρτια και πετυχημένη διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. Ο κ. Βασιλειάδης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Πάτρα θα διοργανώσει, εξαιρετικούς αγώνες χωρίς την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού και με θετικό αντίκτυπο για την περιοχή. Ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής να κινηθούν γρήγορα, με συνετή χρήση των χρημάτων, εξάλλου δεν μπορούν να γίνουν σπατάλες πρόσθεσε, ώστε σε δύο μήνες να είναι έτοιμο το μπίζνες πλαν των Αγώνων.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο υφυπουργός αναγνώρισε ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα, ωστόσο δήλωσε βέβαιος ότι η προσπάθεια θα πετύχει και εκ του γεγονότος, ότι αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία, ενώ τόνισε ότι η επιλογή της επιτροπής από το Υπουργείο, έγινε όχι βάσει ιδεολογικών ή και πολιτικών κριτηρίων αλλά, με γνώμονα να εκπροσωπούνται όλες οι δυνάμεις της περιοχής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων Θοδωρής Μενεγής, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι οι Παράκτιοι δεν είναι μόνο αθλητικό γεγονός άλλα και με άλλες διαστάσεις και δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει μεθοδική δουλειά εκ μέρους της Επιτροπής, ώστε να αναδειχθούν όλες οι θετικές πλευρές της μεγάλης αυτής διοργάνωσης για την πόλη. Ο κ. Μενεγής τόνισε δε, ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα συνεχίσει τη δουλειά που ξεκίνησε η Επιτροπή Διεκδίκησης των Αγώνων και πως όλοι οι συμμετέχοντες στην Οργανωτική, έχουν προσφέρει κάτι στην πόλη.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Πλάτωνας Μαρλαφέκας, τόνισε ότι, οι αγώνες ανοίγουν νέο δρόμο για την Πάτρα που θα πρέπει να αποκτήσει αθλητική κατεύθυνση, καθώς η πόλη είναι κατάλληλη για τα παράκτια αγωνίσματα.
Η επόμενη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με την Επιτροπή Διεκδίκησης, όπως ειπώθηκε, θα γίνει στις 5 και 6 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, όπου και θα διεξαχθεί το αναπτυξιακό συνέδριο της Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: