ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Μπαλαούρας: Δεν τα βάζω με τον κ. Πελετίδη ως δήμαρχο



Για την παρέμβαση που έκανε σχετικά με τη διέλευση του τρένου από το κέντρο της Πάτρας, τις απαιτήσεις του Δημάρχου Πατρέων για περιμετρική χάραξη ή υπογειοποίηση πολλών χιλιομέτρων και το πόσο αυτές μπορεί να επηρεάσουν συνολικά το έργο μέχρι τον Πύργο και την Καλαμάτα, μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας. 
«Δεν τα βάζω με τον κ. Πελετίδη ως δήμαρχο αλλά ούτε και με το Δημοτικό Συμβούλιο, τα βάζω με την πραγματικότητα η οποία δεν είναι θετική όσον αφορά τους μαξιμαλιστικούς και δογματικούς σχεδιασμούς που γίνονται από ορισμένες πλευρές. Η Πάτρα είναι η πρωτεύουσά μας και από άποψη οικονομική και πολιτιστική. Δεν μπορεί λοιπόν η Πάτρα να μην ακολουθεί το τρένο των εξελίξεων που δημιουργούνται στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και παντού», υπογράμμισε ο κ. Μπαλαούρας.

Μάλιστα ο βουλευτής Ηλείας επισήμανε ότι πρέπει να βρεθεί η σωστή ισορροπία που θα επιτρέψει και στην Πάτρα να έχει τρένο υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες αλλά και να μην τεθεί σε κίνδυνο το έργο μέχρι την Καλαμάτα.  «Η ισορροπία που πρέπει να φτιαχτεί είναι και να πάμε στην προστασία του παραλιακού μετώπου της Πάτρας αλλά και να προχωρήσει όλος αυτός ο σχεδιασμός για να έχει η πόλη τρένο. Παράλληλα δεν μπορεί να είναι μόνο θέμα της εργασίας όταν το τρένο πρέπει να προχωρήσει προς την Ηλείας και την Μεσσηνία. Είναι ζητήματα που πρέπει να τα δούμε σοβαρά και δεν μπορούμε να μιλάμε με αγκυλώσεις γι’ αυτά τα ζητήματα». Πρόσθεσε ο κ. Μπαλαούρας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ το άρθρο του Μάκη Μπαλαούρα:
Αλλού οι άνθρωποι βλέπουν τα τρένα να περνούν 

Δεν υπάρχουν σχόλια: