ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Οι μπαχτατζήδες είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης!

Η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της Ελλάδας, η οποία συνήλθε στα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ), αποφάνθηκε ότι η εγκατάσταση και η τοποθέτηση POS, μετά και τη γνωμοδότηση 3/2017 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έχει προαιρετικό χαρακτήρα για τους δικηγόρους.

Η ολομέλεια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της, ερμηνεύοντας το νομοθετικό πλαίσιο για την εγκατάσταση και λειτουργία POS, αναφέρει ότι η σχετική κοινή υπουργική απόφαση (κ.υ.α.) 45231/2017 στερείται εξουσιοδοτικού ερείσματος για τους δικηγόρους, οι οποίοι εκ του θεσμικού τους ρόλου είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης.


Κια με κάτι τέτοια κια με την επί ένα χρόνο κρεμασμένη οι γραβάτα τους  στα δέντρα κια με την αποχή επί ένα χρόνιο από τα δικαστήρια και την παρολή διαγραφή της δίκης της ΧΑ, θέλουν οι κύριοι... συλλειτουργοί της Διακιοσύνης να μην ακούν για το επάγγελμά τους οι πολίτες και να μην τους ρίχνουν  ροχ'λες κατα πρόσωπο.

Βρε ουστ μπαχτατζήδες συλλειτουργοί! Πάλι ο... μαλάκας φορολογούμενος θα πληρώσει τις κομπίνες σας;
Δημοσίευση σχολίου