ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

VIDEO – ΣΟΚ για τον Αδωνι Γεωργιάδη: Οι δικαστές του ΣτΕ είναι «αρχιμου...Ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστός για τις θεαματικές του κυβιστήσεις. Είναι επίσης γνωστό ότι πολύ συχνά αλλάζει άποψη, ανάλογα με το κόμμα που βρίσκεται κάθε φορά, ανάλογα με τον πολιτικό αρχηγό που λιβανίζει. Για αυτόν ακριβώς το λόγο πρόκειται ίσως για την πιο φαιδρή περίπτωση πολιτικού που έχει περάσει ποτέ από τον τόπο τούτο.
Στην παρούσα συγκυρία η Νέα Δημοκρατία, παρέα με τη διαπλοκή επιχειρούν να πείσουν πως η κυβέρνηση επιχειρεί δήθεν τον έλεγχο και τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης. Και ξαφνικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, αυτή η γραφική, αστεία φιγούρα, εμφανίζεται ως ο σωματοφύλακας της Δικαιοσύνης.
Δείτε, όμως, τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους δικαστές.

Πηγή: Periodista.gr
Δημοσίευση σχολίου