ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Το Σεπτέμβρη ρύθμιση για απλήρωτους εργαζόμενους

«Η αξιολόγηση μιας δικαστικής απόφασης, δεν σημαίνει παρέμβαση. Υπάρχει διάκριση των τριών λειτουργιών» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
Η υπουργός πρόσθεσε ότι «η ίδια η κοινωνία βάζει ερωτήματα, όταν μαθαίνει για αποφάσεις που δικαιολογούν εργοδότες, οι οποίοι δεν πληρώνουν επί μήνες το προσωπικό».


Η Ε. Αχτσιόγλου σημείωσε «ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θα υπάρχει ρύθμιση για τους απλήρωτους εργαζόμενους και την κρυμμένη εργασία».

Αναφερόμενη στα μπλοκάκια, είπε ότι «θα χρηματοδοτηθούν οι ασφαλιστικές εισφορές σε όσους εργοδότες μετατρέψουν τη συνεργασία με μπλοκάκι σε πρόσληψη».

Σχετικά με τα προγράμματα εργασίας, δήλωσε ότι «είναι μεν ορισμένου χρόνου, αλλά προσφέρουν ασφάλιση και οι εργαζόμενοι σε αυτά απολαμβάνουν όλα τα εργασιακά δικαιώματα του σχετικού νόμου».

Η Ε. Αχτσιόγλου, μίλησε και για την αξιοποίηση των ακινήτων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης και επεσήμανε ότι «έχουν καταγραφεί συνολικά1.126 ακίνητα, τα οποία αποτελούν δημόσια περιουσία και εξετάζεται η αξιοποίησή τους».
Δημοσίευση σχολίου