ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Ο χρυσοπόμολος επιμένει να τρέξουμε για ένα πιάτο φαΐ!

Η απάντηση Πελτίδη από το σάιτ της ΑΥΓΗΣ.

«Ο κος Πελετίδης, τον οποίο σεβόμαστε αυτοδιοικητικά, είναι απορίας άξιο πώς σήμερα κάνει λόγο για «εκδηλώσεις - πυροτεχνήματα», όταν το Νοέμβριο του 2016 συνόδευε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κατά την επίσκεψή του στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών όπου και παρέδωσε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων που είχαν συγκεντρωθεί μέσα από τη δράση "Όλοι μαζί Μπορούμε".
Μάλιστα, με πρόσφατο έγγραφό του, με ημερομηνία 13/7/2017, ο Διευθυντής του Ασύλου Ανιάτων Πατρών "Η Αγία Ευφροσύνη" μας ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά και μας ζητά με νεότερη λίστα να δώσουμε και άλλα φάρμακα για τους 120 περιθαλπτόμενούς του».

Με τα παραπάνω λόγια που περιλαμβάνονται σε απάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και στελέχους της ΝΔ, του χρυσοπόμολου Γ. Πατούλη, Δημάρχου Αμαρουσίου, προς το κόκκινο Δήμαρχο Πατρέων που αρνήθηκε την ευθυγράμμισή του με τον γαλάζιο συνάδελφό του, επιχειρείται η αποστόμωση Πελετίδη. Επιχείρημα που δεν στέκει, εάν λάβουμε υπόψη ότι το Άσυλο Ανιάτων, τουλάχιστον με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν παλαιότερα έχει αρκετές δωρεές ακινήτων, για τα οποία δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν εκποιηθεί για την αντιμετώπιση αναγκών του!

Ως γνωστόν ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης αρνήθηκε στήριξη, που θα σήμαινε κομματική συμπαράταξη με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Γ. Πατούλη, για τη δράση που θέλει να διοργανώσει η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τον τίτλο «Όλη η Ελλάδα τρέχει για ένα πιάτο φαΐ». 

Μάλιστα στην απάντησή του, που δημοσιεύτηκε σε ευρύτερα ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και στο σάιτ της ΑΥΓΗΣ, ο δήμαρχος Πατρέων, αρνήθηκε να συμμετάσχει η πόλη σε αυτή τη διοργάνωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Η φτώχεια και η εξαθλίωση δεν είναι κοινωνικό event».

Στην απάντησή του ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, αναφέρει ότι οι αιχμές Πελετίδη  για «εκδηλώσεις - πυροτεχνήματα» έχουν στόχο κομματικό ακροατήριο και φυσικά δηλώνει ότι η δράση θα γίνει.


Αναλυτικά η απάντηση Πατούλη έχει ως εξής:

«Με αφορμή την ανακοίνωση του δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη σχετικά με τη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στην οποία συμμετέχει και η ΚΕΔΕ επισημαίνουμε ότι:

Εκτιμούμε το συνάδελφο δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη και είμαστε δίπλα του όποτε έχει χρειαστεί.
Θα περιμέναμε αντί να προβαίνει στη δημοσιοποίηση ενός «μανιφέστου» που απευθύνεται σε κομματικό ακροατήριο να μας είχε απαντήσει στην επιστολή που του στείλαμε, μετά και από σχετική απόφαση του Δ.Σ. τη ΚΕΔΕ.

Μέσω της επιστολής αυτής καλούμε τους δήμους των πρωτευουσών των νομών να συμμετάσχουν σε μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν να συγκεντρώσουν, με τη συνεργασία και των συναδέλφων δημάρχων, από άκρο σε άκρο της χώρας, τρόφιμα και φάρμακα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχει σημαντική θετική ανταπόκριση από συναδέλφους, ενώ δεν έχουμε λάβει καμία αρνητική απάντηση.

Ο κος Πελετίδης, τον οποίο σεβόμαστε αυτοδιοικητικά, είναι απορίας άξιο πώς σήμερα κάνει λόγο για «εκδηλώσεις - πυροτεχνήματα», όταν το Νοέμβριο του 2016 συνόδευε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κατά την επίσκεψή του στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών όπου και παρέδωσε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων που είχαν συγκεντρωθεί μέσα από τη δράση «Όλοι μαζί Μπορούμε». Μάλιστα, με πρόσφατο έγγραφό του, με ημερομηνία 13/7/2017, ο Διευθυντής του Ασύλου Ανιάτων Πατρών «Η Αγία Ευφροσύνη» μας ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά και μας ζητά με νεότερη λίστα να δώσουμε και άλλα φάρμακα για τους 120 περιθαλπτόμενούς του.

Η ΚΕΔΕ συμμετέχει σε μια συλλογική δουλειά. Μαζί με την Εκκλησία, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το ΣΚΑΙ ο οποίος συμβάλει καθοριστικά στη δημοσιοποίηση αυτή της προσπάθειας.

Εργαζόμαστε για να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για όσους τα χρειάζονται. Στο πλαίσιο αυτό οργανώνεται και η επόμενη δράση με τη συμμετοχή των δήμων όλης της χώρας .

Από το 2012 που έχει ξεκινήσει η δράση μας, έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό όγκο φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων, των κοινωνικών φαρμακείων, των Ιατρειών Δήμων, των Νοσοκομείων και τη συνεργασία της Εκκλησίας, έχουν διανεμηθεί σε χιλιάδες συμπολίτες μας. Εκτιμάται ότι έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 3,5 εκατομμύρια κουτιά φάρμακα και υγειονομικό υλικό. Επιπλέον, από την αρχή του προγράμματος μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 5.394.600 κιλά τροφίμων».
Δημοσίευση σχολίου