ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Γαλλικά από... αγγλοτραφείς για τις δημόσιες τουαλέτες


Ώρα 10 το πρωί στα... έγκατα της πλατείας Γεωργίου της Πάτρας: στις δημόσιες τουαλέτες της Πάτρας. Μια ομάδα τουριστών, έξι άτομα τον αριθμό, διαμαρτύρεται για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Και όταν λέμε διαμαρτύρονται, εννοούμε ότι ρίχνουν και τα ...γαλλικά τους, αν και αγγλόφωνοι. 

Το σκηνικό γίνεται παρουσία γνωστού Πατρινού, ο οποίος απευθύνεται στην κυρία που βρίσκεται εκεί και εκείνη του απαντάει σε στυλ "τι να κάνω; Αφου ουρούν έξω...".

Η κατάσταση δεν θυμίζει ουρητήρια σύγχρονης πόλης αλλά βόθρο, που έχει υπερχειλίσει. Η μυρωδιά είναι αποπνικτική, δεν μπορείς να πλησιάσεις, πολλώ δε μάλλον να μείνεις εκεί πάνω απΌ τρία λεπτά χωρίς να έχεις με κάποιο τρόπο αποφράξει τη μύτη σου. Οι λεκάνες είναι ακαθάριστες και στο πάτωμα, αυτό που υπάρχει δεν είναι νερό.

Άν αναλογιστεί κανείς ότι η Πάτρα δεν είναι καμιά μεγαλούπολη τύπου Αθήνας και ότι οι διερχόμενοι από την πλατεία δεν είναι τίποτε χιλιάδες επισκεπτών καταλήγει ότι στις 10 το πρωί, δεν είναι κατανοητό να δίνουν οι δημόσιες τουαλέτες αυτό το θέαμα- ντροπή για την πόλη εν έτει 2017. 

Μάλλον κάποιος έχει λησμονήσει να ασχοληθεί.

http://tempo24.news - Γ. Κοντ.
Δημοσίευση σχολίου