ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Κατάντημα Κυριάκου και ΝΔ με αφορμή μία επιστολή!

Είναι αδιανόητο, ακόμα για το επίπεδο της ΝΔ, να συνδέεται η πολιτική κριτική αποφάσεων της Δικαιοσύνης με την, απολύτως καταδικαστέα, απειλητική επιστολή αγνώστων εναντίον του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Ν. Σακελλαρίου, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ, που εκδόθηκε νωρίτερα με αφορμή επιστολή απειλητική, που εστάλη στον κ. Σακελλαρίου προ ημερών.


“Στη δίψα τους για εξουσία, πέφτουν κάθε μέρα όλο και πιο χαμηλά. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται για την κατάντια τους”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τόνιζε “πως οι επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας και της ανομίας, όπως αποθρασύνουν, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «και τους κάθε είδους μπαχαλάκηδες η ανοχή και η προστασία που παρέχουν η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής σε μέλη του «Ρουβίκωνα», που εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο».

Πρόκειται για ένα φάκελο με απειλητικό σημείωμα που κατέληξε πριν περίπου10 ημέρες στο σπίτι του Προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελαρίου. 

Καθώς ο φάκελος δεν είχε αποστολέα, κρίθηκε ύποπτος από τους αστυνομικούς που τον συνοδεύουν αν και εκείνος έλειπε ούτως ή άλλως από την οικία του και παραδόθηκε σε συναδέλφους τους ώστε να περάσει από έλεγχο σκάνερ στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για τυχόν ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο φάκελος επέστρεψε στην αλληλογραφία του κ. Σακελλαρίου, ο οποίος όταν μερικές ημέρες μετά επέστρεψε στο σπίτι του και άνοιξε τον φάκελο είδε ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο όμως δεν έλεγε και πολύ συγκεκριμένα πράγματα, παρά αναφερόταν γενικά σε αποφάσεις που έχει πάρει και τον απειλούσε γενικόλογα για αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σακελλαρίου συμμετείχε στο σχήμα που έκρινε την αντισυνταγματικότητα ή όχι του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες.
Δημοσίευση σχολίου