ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Ο Ψυχάρης τους αποχαιρέτισε, αλλά ο Ψυχαρισμός έμεινε!

Αυτά είναι τα 50φραγκα, που στολίζουν το ψεύδος. 
Η παραπληροφόρηση και η πολιτική της φθοράς με fake news συνεχίζεται

Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης προκάλεσαν δημοσιεύματα περί πρόθεσης του υπουργείου να δώσει επίδομα σφραγίδας 50 ευρώ στους δημοσίους υπαλλήλους.


«Προφανώς και τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία βάση και είναι απολύτως αναληθή, καθώς δεν υπάρχει κανένα νομοσχέδιο και καμία εισηγητική έκθεση που να προβλέπει τέτοιας φύσης επίδομα» σημειώνει το υπουργείο σε σχετική του ανακοίνωση.

«Μάλιστα, το σθένος με το οποίο υπερασπίζεται την αναληθή είδηση γνωστή στήλη σε ΜΜΕ, στην οποία ο αρθρογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά πως «το διάβαζα, το ξαναδιάβαζα και δεν το πίστευα έως ότου μου είπαν πως περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο»,  (σ.σ. πρόκειται για τη στήλη «Βηματοδότης» του «Βήματος», που επί χρόνια επιμελούνταν ο παραιτηθείς Ψυχάρης) μπορεί να εκληφθεί μόνο ως κακοπροαίρετη προπαγάνδα, που αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος» τονίζει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και προσθέτει:

«Η παραπληροφόρηση και η πολιτική της φθοράς με fake news του είδους «μου είπε, άκουσα και με ενημέρωσαν» δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική κοινωνία και παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές, οι οποίες έχουν παρέλθει οριστικά από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Κατά συνέπεια, καλούμε τον αρθρογράφο της στήλης να δημοσιεύσει το νομοσχέδιο και την αιτιολογική έκθεση για το οποίο «του είπαν»,  προκειμένου να ενημερωθεί αφενός η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το επίδομα που «θα δώσει» στους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, αφετέρου οι ίδιοι οι υπάλληλοι που «θα το λάβουν».

Παρ' όλα αυτά, σας διαβεβαιώνουμε ότι η κυβέρνηση θα αφήσει τη σφραγίδα της στη δημόσια διοίκηση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό δημοσίευμα έγινε στις 17 Ιανουαρίου από γνωστή σατιρική σελίδα, με αρκετά ειδησεογραφικά σάιτ να κάνουν copy paste την είδηση μισό χρόνο μετά...
Δημοσίευση σχολίου