ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Έπεσαν στο... βάλτο με το Βατράχι οι έγκυρες ιστοσελίδες

Η σατιρική  ιστοσελίδα «Βατράχι» προχθές δημοσίευσε είδηση ότι δήθεν η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει είδικό επίδομα 50 ευρώ μηνιαίως σε όσους δημοσίους υπαλλήλους κουράζονται να βάζουν σφραγίδες στα έγγραφα που διακινούν οι κρατικές υπηρεσίες!

Το... μέγα σκάνδαλο σπατάλης δημοσίου χρήματος, θορύβησε τις «έγκυρες» ιστοσελίδες αντικυβερνητικής κατεύθυνσης και όλες, μα όλες, μη χάσουν την αποκλειστικότητα,  έσπευσαν να την αναπαραγάγουν. 


Τα... ξεφτέρια της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, που δεν ανακάλυψαν ούτε μία καλή επίδοση της κυβέρησης της Αριστεράς, δύο χρόνια τώρα, μη υποπτευόμενα και μη διακρίνοντα το χιουμοριστικόν της υπόθεσης, έσπευσαν να αδράξουν την ευκαιρία για κατατρόπωση της κυβέρνησης, που τους έχει κόψει το δρόμο προς το "μπούκωμά" τους από τα κρατικά κονδύλια.  

Μας κόβετε εσείς τις αρπαχτές από τον κορβανά; Σας βάζουμε εμείς στην μπούκα της γραφίδας μας. Και να η ευκαιρία... Και χωρίς να το καταλάβουν έπεσαν στο... βάλτο, εκεί που άνετα κολυμπάει το... Βατράχι!

Όταν το αντελήφθησαν ήταν πια αργά. Έτρεχαν και δεν έφταναν. Και ώσπου να κατεβάσουν την ψεύτική είδηση, είχαν γίνει... ρόμπες ξεκούμπωτες της δημοσιογραφίας. (Σ.σ.: Υπάρχουν και από αυτές!).

Αναγκαία υπενθύμιση: Το Istologio G. Mosxou απέφυγε αυτόν τον βάλτο, που μύριζε, έζεχνε, από 200 μίλια μακριά!

Έτσι τους περιέλαβαν οι μπλόγκερς, τα σάιτ, οι φανατικοί του fb και όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Αμέσως πιο κάτω σας παραθέτω το εύστοχο άρθρο του Πέτρου Κατσάκου, που αναφέρεται με τον δικό του τρόπο στο ζήτημα:Τα βατράχια και ο Ραν Ταν Πλαν 


“Μα, καλά, τέτοια είδηση και πέρασε στα ψιλά;” αναρωτήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης -επαναλαμβάνω της Τετάρτης- νεοδημοκράτης πολιτικός μέσω Τwitter για το “επίδομα σφραγίδας της Γεροβασίλη”. 

Και όμως, την Τετάρτη το μεσημέρι (σ.σ.: χθες) υπήρχαν ακόμη πολίτες, και δη πολιτικοί, που εξακολουθούσαν να σέρνουν τον χορό της παραπληροφόρησης για μια “είδηση - μαϊμού” που είχε βρεθεί από την προηγούμενη ημέρα στο επίκεντρο της δημοσιότητας προκαλώντας πλήθος σχολίων, την οργισμένη αντίδραση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το “ξεβράκωμα” πολλών δήθεν ενημερωτικών ιστοσελίδων αλλά και τις φτηνές δικαιολογίες του “Βηματοδότη”, που πρώτο σφράγισε το επίδομα της λάσπης. 

Παρ' όλα αυτά, χθες βρέθηκε ένας πολιτικός να πριμοδοτήσει τη στήλη, καθώς του κακοφάνηκε το γεγονός πως πέρασε στα ψιλά τέτοια είδηση. Ξαφνιάστηκε και εξοργίστηκε, βλέπεις, ο χριστιανός με τον Τύπο και τα ΜΜΕ που άφησαν ανεκμετάλλευτη τέτοια ευκαιρία να στήσουν στη γωνία τους άθλιους κρατιστές του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασαν σε σημείο να δίνουν προκλητικά επιδόματα στους γνωστούς κηφήνες του Δημοσίου, που ουαί και αλίμονο έτσι κι έρθει ο αρχηγός του στα πράγματα.

Είναι δυνατόν, σου λέει, να πιάνεις τη Γεροβασίλη με τη γίδα των 50 ευρώ στην πλάτη και να μην την κρεμάς ανάποδα στα μανταλάκια; Είναι δυνατόν να αποκαλύπτεται το σκάνδαλο των σκανδάλων αυτής της κυβέρνησης και να μην έχει ζητήσει η Ν.Δ. τρεις εξεταστικές επιτροπές; 

Αυτά σκέφτηκε ο άνθρωπος και βγήκε καλοκαιριάτικα από τα ρούχα του. Να μη σου πω ότι μπορεί να πήγε το μυαλό του και στο πονηρό. Εκεί που κατά καιρούς πάει η κουτοπονηριά όσων μας πιπιλίζουν το κεφάλι με την καραμέλα του καθεστωτικού ΣΥΡΙΖΑ που έχει καταφέρει να ελέγξει τα ΜΜΕ και να ισοπεδώσει τον πλουραλισμό και την πολυφωνία. 

Γιατί χτύπημα στην πολυφωνία είναι να αναπαράγουν την είδηση για το επίδομα σφραγίδας από το "Βήμα" ώς την "Athens Voice" και από τον "Ελεύθερο Τύπο" ώς το "Πρώτο Θέμα" και το iefimerida και να μην το παίρνει χαμπάρι ο Ραν Ταν Πλαν της πολιτικής, που ξύπνησε 24 ώρες αργότερα για να μας πει ότι περάσαμε στα ψιλά την είδηση του αιώνα! Πάλι καλά που δεν μας έστειλε και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το κουκούλωμα του σκανδάλου!

Δημοσίευση σχολίου