ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Μετά το φιάσκο με Καζάκο, επίθεση Προέδρου ΔΗΠΕΘΕ

Κατηγορεί συλλήβδην  όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ.

Μετά το φιάσκο με τον Κώστα Καζάκο, το οποίο οδήγησε στην χηρεία της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας,
ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του θεάτρου κ. Τερζής, εξέδωσε μια επιθετική ανακοίνωση εναντίον όλων των μελών της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. με την οποία τους εγκαλεί για προσπάθεια παρεμπόδισης του λαϊκού έργου του θεάτρου, ενώ τονίζει ότι "τα τελευταία δύο χρόνια, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. «περνάει» μια από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας του".

Η Δημοτική Αρχή που έγκαιρα προώθησε όλες τις διαδικασίες, για την πρόσληψη καλλιτεχνικού διευθυντή, δεν έμεινε με «σταυρωμένα χέρια», προσμένοντας το «μοιραίο» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που καθυστερούσε.

Αυτή η θετική πρωτοβουλία μας, προκάλεσε την οργή της αντιπολίτευσης, και των εκπροσώπων των παρατάξεων, της Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ  και των λεγόμενων «ανεξάρτητων».

Προφανώς, άλλες ήταν οι προβλέψεις και οι προσδοκίες τους…

Να μην προλάβουμε να ετοιμάσουμε τις χειμερινές παραστάσεις.

Έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν το αυτονόητο δημοκρατικό δικαίωμα της πλειοψηφίας, να παρουσιάζει στο Δ.Σ. τις προτάσεις της, αν προηγούμενα δεν έχει συναινέσει η αντιπολίτευση!!!
Για τις συγκεκριμένες παρατάξεις δεν υπάρχει καμιά ευθύνη της κυβέρνησης, για το γεγονός ότι ακόμα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δεν μπορεί ν προκηρύξει την θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή.

Ο προσανατολισμός των δραστηριοτήτων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., στην ικανοποίηση των αναγκών του λαού που διψάει για θέατρο, προκαλεί την αντίδραση των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Τους προκαλεί αλλεργία που απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, πάτησαν το πόδι τους στο θέατρο και δεν αποτελεί πλέον, φέουδο μιας ελίτ.

Δεν μπορούν να ανεχθούν στα θεωρεία που είχαν μόνιμη πρόσκληση «οι παράγοντες και οι αρχές της πόλης», να κάθονται και να παρακολουθούν παραστάσεις εργάτες, άνεργοι, λαϊκές οικογένειες.

Προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση με ψεύτικες ειδήσεις, με κουτσομπολίστικες, προβοκατόρικες διαρροές και βαρύγδουπες ανακοινώσεις για ασήμαντα και συχνά ανύπαρκτα ζητήματα.

Επιστρατεύουν την πολιτική συκοφαντία. Σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο, δεν θα τους ακολουθήσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 
 ΕΔΩ: Θέατρο για τον λαό, με προοδευτικό περιεχόμενο


Δημοσίευση σχολίου