ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Το λιγότερο 245 εκ. θα κοστίσουν οι 7 τηλεοπτικές άδειες

Με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατομμύρια για κάθε τηλεοπτική άδεια θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός, σύμφωνα με την πρόταση του ΕΣΡ και την  απόφαση του Ν. Παππά. Που σημαίνει ότι παρακάτω από 245 εκτ. ευρώ δεν μπόρει να γίνει δεκτό οικονομικό ποσό που θα εισρεύσει στο δημόσιο ταμείο. 
 
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, υπέγραψαν την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό της τιμής εκκίνησης για κάθε μία εκ των επτά δημοπρατούμενων τηλεοπτικών αδειών.

Η τιμή εκκίνησης καθορίστηκε στο ποσό των 35 εκατ. ευρώ ανά άδεια παρόχου περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.
Η απόφαση των δύο Υπουργών επικύρωσε τη γνώμη που διατύπωσε νωρίτερα σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Συγκεκριμένα το ΕΣΡ με επιστολή του προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά όριζε την τιμή εκκίνησης για κάθε μία από τις επτά δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες στα 35 εκατ. εκατ. ευρώ, με το σύνολο τους να ξεπερνά τα 245 εκατ. ευρώ.

Στην επιστολή του ΕΣΡ σημειώνεται πως η απόφαση αυτή λήφθηκε ομόφωνα και ότι ρητά λαμβάνει υπόψη τον περσινό διαγωνισμό.


Το ΕΣΡ επίσης τονίζει ότι το φάσμα δεν είναι απεριόριστο. Οιάδειες θα ισχύσουν μέχρι τα επόμενα δέκα έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: