ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ρύθμιση για δικαστικά έξοδα μελών και προέδρου ΕΛΣΤΑΤ

Η ρύθμιση για τα δικαστικά έξοδα του προέδρου και του προσωπικού της ΕΛΣΤΑΤ «ενισχύει αναπόφευκτα την ανεξαρτησία των Ανεξάρτητων Αρχών» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης τονίζοντας παράλληλα ότι «δεν προστατεύουμε κανέναν», καθώς τα χρήματα που καταβάλλονται επιστρέφονται στο Δημόσιο αν τα στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ κριθούν αμετάκλητα ένοχοι.

Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την επίμαχη ρύθμιση, ο Γ. Χουλιαράκης σημείωσε ότι η ρύθμιση αυτή αφορά μόνο αγωγές ή διώξεις για αδικήματα που σχετίζονται με τα καθήκοντα των στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ, ενώ σχολίασε ότι τα στελέχη των Ανεξάρτητων Αρχών πρέπει να μπορούν να κάνουν την δουλειά χωρίς να φοβούνται ότι θα βρεθούν χρεωμένοι με μεγάλους λογαριασμούς χωρίς να φταίνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: