ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ζήτησαν ελευθέρωση της Ηριάννας Β. και του Περικλή Μ.

Παρέμβαση εντός του εξωτερικού περιβόλου της Βουλής έκανε πριν λίγο η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, ανοίγοντας πανώ και πετώντας φυλλάδια με μηνύματα που ζητούν την απελευθέρωση της Ηριάννας Β. Λ. και του Περικλή Μ.


Παράλληλα, τα φυλλάδια ζητούν επίσης την απόδοση αδειών στους πολιτικούς κρατούμενους. Τα μέλη του Ρουβίκωνα φώναξαν συνθήματα για λίγα λεπτά κι απομακρύνθηκαν από την Φρουρά της Βουλής. Με εντολή του προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση και μετά από συνεννόηση με τον Ν. Τόσκα, τα 17 άτομα που έκαναν την παρέμβαση αφέθηκαν ελεύθερα αφού έδωσαν τα στοιχεία τους.

«Η Ηριάννα είναι ακόμα φυλακή. Οι πολιτικοί κρατούμενοι ακόμα δεν παίρνουν άδειες. Και εμείς κάνουμε αυτή την παρέμβαση για να πούμε και στους ανθρώπους της κοινωνικής και ταξικής μας θέσης ότι πρέπει να υψώσουμε τον τόνο της φωνής. Πολύ περισσότερο. Και για την Ηριάννα, και για τους πολιτικούς κρατούμενους και για τα πάντα» αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε αντιεξουσιαστικό ιστότοπο.
Δημοσίευση σχολίου