ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Με συγκαταβατικότητα αντιμετωπίζονται οι γραφικότητες Βαρουφάκη

«Λελογισμένη κριτική» και όχι «υπερβολές» συνέστησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε συνέντευξη που έδωσε στο Κανάλι της Βουλής. Ο Ν. Βούτσης σχολίασε και το βιβλίο Βαρουφάκη λέγοντας ότι ο πρ. υπουργός αφήνει «πολύ αρνητικό αποτύπωμα» και στην πολιτική ζωή και για τον εαυτό του, ενώ τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι έχει ηχογραφήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης τον πρωθυπουργό: 


«Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει ο Γ. Βαρουφάκης. Σας το λέω ευθύτατα. Εν αντιθέσει, ενδεχομένως με παρουσίες του στο Eurogroup», υπογράμμισε και χαρακτήρισε «γραφικές» τις απόψεις για ποινική εξέταση ή σύσταση Εξεταστικής για όσα αναφέρονται στο βιβλίο Βαρουφάκη.

Ο Ν. Βούτσης τάχθηκε κατά των παραπομπών για την υπόθεση Βαρουφάκη τονίζοντας πως: 

«Οτιδήποτε άλλο παραπομπές σε ποινικές και κολάσιμες ενέργειες κ.τ.λ. πιστεύω, ότι θα συσκότιζαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Άλλωστε είδα και μία δήλωση προ δύο εβδομάδων του Γ. Βαρουφάκη, τον οποίο προσωπικά γνώρισα, όταν έγινε η ορκωμοσία της τότε κυβέρνησης, ότι θα ήθελε ο ίδιος να πάει σε Ειδικό Δικαστήριο κτλ. 

Ίσως ο άνθρωπός δεν έχει καμία αντίληψη τι σημαίνει για την πολιτική ζωή του τόπου, και μάλιστα μέσα από μία οκταετή περιπέτεια που έχει περάσει η κοινωνία και ο απλός λαός, να ανοίγει κανείς και να κάνει τέτοιες προκλήσεις. Είναι στα όρια, ας πούμε, του γραφικού, αυτού του τύπου οι απόψεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια: