ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Απαράδεκτο! Οι σχολάρχες δεν θέλουν τα παιδιά ΑΜεΑΕπιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επιστρέφει ως απαράδεκτο το υπόμνημα της 26ης Ιουλίου, απέστειλε στον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Σχολείων (ΣΙΣ) ο υπουργός Παιδείας έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.


Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, οι εκφράσεις του υπομνήματος που αναφέρονται στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία, φανερώνουν επικίνδυνες νοοτροπίες, υποκρύπτουν προσπάθεια αποφυγής και αναδεικνύουν την έλλειψη αποδοχής του δικαιώματος παροχής ίσων ευκαιριών.

Αναφέρει επίσης ότι το ύφος και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου υπομνήματος δεν δημιουργεί όρους και προϋποθέσεις για σοβαρή συζήτηση στο δημόσιο χώρo, αντίθετα η σοβαρότητα και η νηφαλιότητα δεν επιβεβαιώνονται από το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων.

«Εκφράσεις όπως 'ιδεοληπτικό μένος' του υπουργού, 'ηθικά έωλη' νομοθέτηση, 'βιάζει βάναυσα', 'θεσμοθετεί μηχανισμό παραδικαιοσύνης' και 'σοβιετικού τύπου νομοθέτηση', δεν περιποιούν τιμή σε όποιον τις λέει και τις γράφει».

Πηγή: avgi.gr
Δημοσίευση σχολίου