ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Θ. Σερεμέτης: Κανονική η λειτουργία της νεφρολογικής








 

«Η νεφρολογική κλινική λειτουργεί κανονικά απλά για κάποιες ημέρες φιλοξενείται στην παθολογική κλινική και ο λόγος είναι ότι το ιατρικό προσωπικό της κλινικής λόγω ενός τραυματισμού, που υπάρχει εξαιτίας μιας αναρρωτικής άδειας, δεν θα ικανοποιούσε σωστά τις εφημερίες απέναντι στους νοσηλευόμενους και κρίθηκε σκόπιμα για να υπάρξει ασφαλής νοσηλεία, να μεταφερθεί και να φιλοξενηθεί εντός της παθολογικής κλινικής» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγ. Ανδρέας» Θόδωρος Σερεμέτης μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7».

 
Το θέμα  για αναστολή της λειτουργίας της νεφρολογική κλινικής του νοσοκομείο της Πάτρας προέκυψε, ύστερα από την ανακοίνωση της ΕΙΝΑ, η οποία έκανε  λόγο για λουκέτο  λόγω έλλειψης γιατρών ειδικευμένων και κυρίως ειδικευόμενων ,  λίγες μόλις ώρες μετά την τέλεση των εγκαινίων για την επαναλειτουργία του νοσοκομείου  «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος αυτό ήταν το πιο σωστό, που θα μπορούσε να γίνει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ύστερα από τον τραυματισμό, του ενός εκ των 5 γιατρών της νεφρολογικής κλινικής. Ήδη γίνονται προσπάθειες για να λυθεί όσο το δυνατόν συντομότερα το πρόβλημα, που προέκυψε.

«Ο οριακός αριθμός των 5 γιατρών, που υπήρχαν, στην νεφρολογική κλινική, μείον ένας, που είναι σε κατάσταση ανάρρωσης αυτή την στιγμή, μένουν 4 και δεν επαρκούν για την ασφαλή εφημερία της κλινικής. Έχουμε ήδη προκηρύξει θέση επικουρικού γιατρού για τη νεφρολογία, αλλά δεν πληρώθηκε η θέση αυτή, ακριβώς επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμοι νεφρολόγοι, κάναμε τροποποίηση και ξανά ζητήσαμε παθολόγο για νεφρολογία, έτσι που να συμπληρώσουμε αυτή την θέση, και να λειτουργήσει ικανοποιητικά η κλινική (νεφρολογική), ούτε αυτή συμπληρώθηκε. Αποτέλεσμα έπρεπε να επιλέξουμε εάν έπρεπε να παραμείνει στον χώρο της ή εάν θα φιλοξενηθεί κάπου αλλού προκειμένου η εφημερία να είναι 100% ασφαλής, αποφασίζοντας το δεύτερο» τόνισε ο κ. Σερεμέτης..
 
Αυτή την στιγμή η διοίκηση του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» προσπαθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα να «συμπληρωθεί η θέση του επικουρικού γιατρού, που έχουμε προκηρύξει» κι αυτό διότι, όπως υπογράμμισε ο κ. Σερεμέτης «ούτως ή άλλως χρειαζόταν η θέση του επικουρικού , γιατί είναι οριακός αριθμός οι 5 γιατροί, που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην νεφρολογική κλινική του νοσοκομείου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: