ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Συμβιβάστηκε για το καλό των Πατρινών, όπως ο Αλέξης

Ομόφωνα ψηφίστηκε από το Δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας η παραχώρηση του κτιρίου της Μανιακίου Για τη δημιουργία παιδικού σταθμού.
 Με το βλέμμα στραμμένο στην επανάσταση του μέλλοντος, όπως ο Αλ. Τσίπρας πριν δύο χρόνια με το δημοψήφισμα (επέτειος σήμερα) ο κόκκινος δήμαρχος Πατρέων διακήρυξε, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου:
«Όταν θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και δεν θα χρειάζεται ο λαός να πληρώνει ενοίκιο στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, που έχουν καθίσει στο σβέρκο μας», το ξαναβλέπουμε το ζήτημα. Και έτσι αποδέχθηκε το κτίριο της Μανιακίου, αφού συμβιβάστηκε μαζί τους και αποδέχθηκε το δωράκι της κυβέρνησης του νονού του Αλέξη.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας συζητήθηκε το θέμα της σύμβασης παραχώρησης του κτιρίου επί της οδού Μανιακίου, για τη δημιουργία παιδικού σταθμού. Απευθυνόμενος στο Σώμα των συμβούλων, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ανέφερε τα εξής: 

«Διαφωνούμε επί της ουσίας με την σύμβαση παραχώρησης του κτιρίου στην οδό Μανιακίου, γιατί εμείς το θεωρούμε δικό μας για δύο λόγους: Πρώτον είναι δημόσιο κτίριο, άρα του λαού και γι αυτό δεν δεχόμαστε τα υπερταμεία, που κάνουν τον δημόσιο πλούτο, ατομικό κεφάλαιό τους.

Δεύτερον, ήταν σχολείο και από λάθος δεν ήρθε όπως και τα υπόλοιπα εκπαιδευτήρια στον Δήμο.

Θα το ψηφίσουμε γιατί έχουμε ανάγκες στον Κοινωνικό Τομέα, θέλουμε παιδικούς σταθμούς που θα ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες. Με εμπιστοσύνη στο Λαϊκό Κίνημα και την πίστη ότι θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και δεν θα χρειάζεται ο λαός να πληρώνει ενοίκιο στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, που έχουν καθίσει στο σβέρκο μας».

Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: