ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Με χρυσό επέστρεψαν στην Πάτρα μετά το Τουρνουά



Με σύμμαχο τον καιρό, οι αθλητές και αθλήτριες πραγματοποίησαν όμορφα και δυνατά παιχνίδια, στους 42 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Στα γήπεδα του Ξυλόκαστρου


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το Τουρνουά Beach volley Region Κ-19 της ΕΣΠΕΠ, στα γήπεδα ΣΦΥΡΗ-ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ στο Ξυλόκαστρο  το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 7 ομάδων αγοριών και 16 ομάδων κοριτσιών.  
Με σύμμαχο τον καιρό, οι αθλητές και αθλήτριες πραγματοποίησαν όμορφα και δυνατά παιχνίδια, στους 42 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.
Στην κατηγορία Κ-19 αγοριών, νικητές ανεδείχθησαν οι ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ-ΒΛΑΣΣΗΣ, το χάλκινο οι ΦΕΡΤΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ και την τέταρτη θέση οι ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Η-Π/ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
Για την κατηγορία Κ-19 κοριτσιών, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι ΠΑΤΡΩΝΗ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, το ασημένιο οι ΚΑΡΑΒΟΛΑ-ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗ, το χάλκινο οι ΣΑΡΡΟΥ-ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ και την τέταρτη θέση οι ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟΥ.    
Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley της ΕΟΠΕ, που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις  22-23 Ιουλίου και θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας.
Στο Διήμερο τουρνουά παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τους Αγώνες, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΝΙΑΡΡΟΣ ΗΛΙΑΣ,  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΠ κ. ΜΑΚΡΗΣ Μ., ο πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.ΠΕΛ/ΣΟΥ κ. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΑΝ., δεκάδες γονείς και φίλοι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΠ ευχαριστεί τον Δήμο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, και όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του τουρνουά. Ιδιαίτερα δε, την Καθηγήτρια Φ/Α ΚΑΠΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, τους Εθελοντές, τους Διαιτητές, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες  που συνέβαλαν στην ομαλή και πετυχημένη διεξαγωγή του.  
  Όπως έγινε γνωστό, το π. Σάββατο ξεκίνησε με επιτυχία στο Φιλόξενο Ξυλόκαστρο, το   ΤΟΥΡΝΟΥΑ Βeach Volley Κ-19 Region της ΕΣΠΕΠ, παρουσία του Δημάρχου κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑ, μελών του Δ.Σ. της Ένωσης και του Αθλητικού Σωματείου Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 23 ομάδες Νεανίδων και Εφήβων από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, που εντυπωσιάζουν με την τεχνική και την αγωνιστικότητά τους και ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή, με την ανάδειξη των εκπροσώπων της Πελοποννήσου για την τελική φάση.
Την διοργάνωση στηρίζουν, εκτός του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστινής και του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ, Τοπικές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη, περιοχή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: