ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Εθιμοτυπική επίσκεψη ΚΚ Ιορδανίας στο Δήμο Πατρέων



Το Δημαρχείο της πόλης μας επισκέφθηκε σήμερα και συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μελά και τον Εκπρόσωπο Τύπου της Δημοτικής Αρχής, Ανδρέα Αντωνόπουλο, αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιορδανίας, που αποτελείτο από τον Αμπντάλλα Αζουραϊκάτ και τον Ομάρ Άντι, μέλη του Π.Γ. της Κ.Ε. του κόμματός τους.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε σύντομη ενημέρωση για την ιστορία της πόλης μας, αλλά και τη σημερινή, δύσκολη κατάσταση του λαού της Πάτρας,  με τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής των αστικών κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης τους ενημέρωσαν για τον Δήμο, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, που επίκεντρό τους έχουν τα λαϊκά στρώματα και τις ανάγκες τους.

Τα στελέχη του Κ.Κ. Ιορδανίας, ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στην Ιορδανία και την ευρύτερη περιοχή και ευχαρίστησαν την Δημοτική Αρχή, για την ευκαιρία που τους δόθηκε να ενημερωθούν από κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις.

Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς από την πλευρά του εξέφρασε την αλληλεγγύη της Δημοτικής Αρχής και του Πατραϊκού λαού, στον αγώνα του λαού της Ιορδανίας.

Στο τέλος της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: