ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει αμετανόητος

«Ο κ. Μητσοτάκης στις 01/07/2015 σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega κρατούσε χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό ότι ενδεχόμενη επικράτηση του ΌΧΙ στο δημοψήφισμα θα οδηγούσε στην έξοδο από το ευρώ.
Δύο χρόνια μετά, η σοβαρότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει στο ίδιο επίπεδο» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας ανακοίνωση της ΝΔ.

Όπως σημειώνει το κυβερνών κόμμα, «η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προκαλεί με το απύθμενο θράσος της. Προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ποιες είναι οι πολιτικές δυνάμεις που μεθόδευσαν την οικονομική ασφυξία της χώρας, με στοχευμένες κινήσεις, και καθοδήγησαν, με στοχευμένες δηλώσεις, τη φυγή κεφαλαίων από το τραπεζικό σύστημα. Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι ήταν αυτοί που είχαν ως βασική πολιτική επιλογή τη χρεοκοπία και το grexit, όπως και τους συμμάχους τους».

«Είναι προφανές πως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να αποδεχτεί ούτε το συντριπτικό για την παράταξή του αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ούτε και το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν τον Σεπτέμβριο του 2015. Τον καλούμε να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα» καταλήγει η ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου.

Νωρίτερα, η ΝΔ στην ανακοίνωσή της ανέφερε: «Δύο χρόνια μετά το αχρείαστο δημοψήφισμα, ο κ. Γκλεν Κιμ – σύμβουλος τότε του κ. Βαρουφάκη και σήμερα του κ. Τσακαλώτου – αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τα σχέδια κυκλοφορίας “κουπονιών”, αντί του ευρώ.

Δίνει έτσι νέες διαστάσεις στο έγκλημα που μεθόδευε η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.
Δικαιώνεται, έτσι, άλλη μια φορά, η θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι είναι απόλυτα επιβεβλημένη η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την πλήρη διερεύνηση του εγκλήματος, που στοίχισε πολλά δισεκατομμύρια πρόσθετης λιτότητας για τους πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα αυτό θα γίνει, όσο και αν δεν τη θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια. Και θα τη μάθουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: