ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Επεστράφηκαν στη χώρα κλαπέντα ιατρικά μηχανήματα

Απαξίωσε το γεγονός ο Κ. Πετρόπουλος!

Τα πιο θερμά του συγχαρητήρια έδωσε, στην τελετή παράδοσης που έγινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην ηγεσία στα στελέχη της αστυνομίας που συνέβαλλαν στην εξιχνίαση της κλοπής των ιατρικών μηχανημάτων από νοσοκομεία της χώρας. Δεν υπάρχει ιστορικό τέτοιας επιτυχίας ανέφερε ο ίδιος.


Αυτά το μεσημέρι σήμερα στην Αθήνα.  Αντίστοιχα την ίδια ώρα στην Πάτρα, το γνωστό μέλος της ΠΟΕΔΗΝ Κ. Πετρόπουλος, απαξίωνε το γεγονός και κριτικάριζε τον αναπλ. Υπ. Υγείας, που δεν έρχεται στην πόλη, για τα προγραμματισμένα εγκαίνια του Πολυώροφου κτιρίου του Γενικού Νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας!

Έχουν γίνει και στο παρελθόν τέτοιες κλοπές αλλά ποτέ δεν βρέθηκαν, γιατί δεν υπήρχε η πολιτική βούληση, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός και πρόσθεσε ότι είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθούν και τα υπόλοιπα εξαρτήματα που λείπουν.

Ο υπουργός, εξήρε τους διοικητές των νοσοκομείων από τα οποία κλάπηκαν τα συγκεκριμένα μηχανήματα γιατί φρόντισαν να καλύψουν το κενό και σχεδόν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού έγιναν από την επόμενη ημέρα, τόνισε επίσης ότι η δοθείσα χρηματοδότηση για την κάλυψη των κενών θα παραμείνει στα νοσοκομεία για να αξιοποιήσουν.

Στρεφόμενος προς τις επικρίσεις που έχει δεχθεί το υπουργείο Υγείας ο Π. Πολάκης τόνισε “ας μας πουν ένα τέτοιο ιστορικό προηγούμενο που επιστρέφονται τα κλεμμένα μηχανήματα σε νοσοκομείο”.

Οι διοικητές των δύο νοσοκομείων είπαν ότι η ελληνική αστυνομία ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και η κατάσταση με τα ραντεβού των ασθενών ομαλοποιήθηκε από τη δεύτερη ημέρα μετά την κλοπή.

Παραδόθηκαν από τις αστυνομικές αρχές 4 μηχανήματα (ενδοσκόπια) και 2 εξαρτήματα.

Συνολικά είχαν κλαπεί 16 ωστόσο ο διοικητής ασφαλείας Παπαζαφείρης Χρήστος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθούν και τα υπόλοιπα μηχανήματα.
Δημοσίευση σχολίου