ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Θήρα: Εγκατάσταση αξονικού στο Γενικό Νοσοκομείο


«Ο πολυσυζητημένος και πολυαναμενόμενος ολοκαίνουριος αξονικός τομογράφος του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, που πρόσφατα αποκτήθηκε, έφθασε στο νησί της Σαντορίνης και ήδη προχωρούν οι εργασίες εγκατάστασής του στους χώρους που διαμορφώθηκαν ειδικά για αυτό τον σκοπό.

Να σημειώσουμε ότι όταν κατασκευάσθηκε το νοσοκομείο δεν είχε προβλεφθεί χώρος για αξονικό τομογράφο, με αποτέλεσμα να απαιτηθούν μεγάλης έκτασης εργασίες διαμόρφωσης στους υπόγειους χώρους του κτηρίου, ώστε να είναι δυνατή η εγκατάστασή του ικανοποιώντας και όλες τις συνοδές ανάγκες όπως ακτινοπροστασία κλπ.».

Αυτά να τα διαβάζουν εκεί στο νοσοκομείο του Άγ. Ανδρέα της Πάτρας, που ο ΠΑΣΟΚος κλιβανιστής εργατοπατέρας, με την αβάντα της ΝΔ και του ΚΚΕ, που κρατούσε σεγκόντο πιο πέρα, κατά την ημέρα των εγκαινίων για την επαναλειτουργία του επταώροφου κτιρίου, είχε ξεσπάσει σε ντελίριο και παραλογίζονταν, κατά της λειτουργίας του νοσοκομείου!

Φωτογραφίες: Facebook Νοσοκομείου Σαντορίνης
Κείμενο: Istologio G. Mosxou - http://atlantea.news 

Δεν υπάρχουν σχόλια: