ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Έβλεπε 380 απολύσεις να περνούν στον Άγ. Ανδρέα, επί Άδωνι




Ο σεβ. Χρυσόστομος Πατρών, παρά την απρέπια  που εδέχθη από μέρος διαμαρτυρομένων, δεν παρέλειψε, με αφορμή τα εγκαίνια, να αναφερθεί και στο θέμα της αποκατάστασης του ονόματος του νοσοκομείου ως Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», που όπως είπε δεν πρέπει να αφαιρεθεί το "Αγ. Ανδρέας" από την ονομασία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

 
Σκούξιμο και μιξοκλάμα από τον ΠΑΣΟΚο Κ. Πετρόπουλο, που με τη σφραγίδα του σωματείου  στα χέρια λυσσάει κατά ΣΥΡΙΖΑ, για την απώλεια των προνομίων του!

Να δικαιολογήσει τα έκτροπα που δημιούργησαν οι λάτρεις του βαθέως και σαπισμένου ΠΑΣΟΚ με συνεργασία και επίβλεψη της ΝΟΔΕ Αχαΐας, επιχειρεί σήμερα ο άνθρωπος, που στην εποχή υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, έβλεπε 380 απολύσεις να περνούν από μπροστά του, αλλά αυτός σιωπούσε καθώς στην κυβέρνηση ήσαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αυτοί που κυρίως ευθύνονται για την διάλυση του συστήματος Υγείας. Επιτίθεται κατά των επικεφαλής φορέων της Υγείας, που αισθάνθηκαν την ανάγκη να υπερασπιστούν το νοσοκομείο και το έργο, που επιτελέστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Και κυρίως ενοχλήθηκε ο πρόεδρος του εργασιακού Σωματείου, που καυτηρίασαν την απρέπεια που διέπραξε έναντι του Διοικητή του Ιδρύματος.
Και κάνοντας χρήση της σφραγίδας του σωματείου, μιλά για «αποτυχημένη όπως εξελίχθηκε κυβερνητική φιέστα με το πολυπληθές κομματικό ακροατήριο, έμμισθων και άμισθων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ».
Η λύσσα που έχει κυριεύσει τον κύριο αυτό, είναι εμφανής, καθώς του έχουν κοπεί τα προνόμια συνδιοίκησης, που είχε παλαιότερα με τους κομματικά φίλα προσκείμενους διοικητές στο παρελθόν!
Επίσης μιλά για:
« ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, την ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που επιχείρησαν να κάνουν, μέσα στον χώρο του Νοσοκομείου, τα προκλητικά συμπεριφερόμενα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και  στα επεισόδια που προκάλεσαν στην ξεπερασμένη προσπάθεια τους, τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους να κάνουν αισθητή την δική τους και μόνον παρουσία με ευνόητους κομματικούς λόγους».
Κι αυτά όταν είναι γνωστό ότι ούτε ένα πανό δεν υπήρχε από πλευρά ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως ήταν ορατή η μικρά συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ, που του συμπαραστάθηκαν (και είναι να απορεί κανείςγιατί αυτή η ταύτισή τους με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ). 
Ήσαν όμως αρκετοί οι πολίτες της Πάτρας, που νοιώθουν και δικό τους το νοσοκομείο! Αυτό βέβαια δεν άρεσε στον κύριο κατεστημένο συνδικαλιστή, που στροφογύριζε μανιασμένος, με τραμπούκικη προστασία! Και διαμαρτύρεται που δεν κάλεσαν το σωματείο, τον ίδιο δηλαδή, να κάτσει στην καρέκλα των επισήμων! Λες και κάλεσαν κανένα άλλο σωματείο!
«Κλείνοντας αυτήν την θλιβερή ιστορία, θα αρκεστούμε να πούμε ότι η ΑΛΑΖΟΝΙΑ, η ΕΜΠΑΘΕΙΑ, η συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η ΑΠΑΞΙΩΣΗ των πάντων και η περιφρόνηση όλων όσων δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ από τούς διοργανωτές, που απ΄ ότι φαίνεται και από τις σημερινές δηλώσεις κάποιων κομματικών παραγόντων ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, βαίνουν δυστυχώς σε βάρος του Νοσοκομείου».
Και σε αυτό το σκούξιμο και μιξοκλάμα για την απώλεια προνομίων, ο Κ. Πετρόπουλος, λέει «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους Συλλόγους, τους Ιατρούς και τους Συναδέλφους που ένωσαν μαζί μας την φωνή τους για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και γενικά της Υγείας». Ξέχασε όμως να ευχαριστήσει την νΝΟΔΕ της ΝΔ και τον Πρόεδρό της που του συμπαραστάθηκαν στον... πόνο του σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.  
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: