ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Υφυπουργός Παιδείας την Τετάρτη στην Πάτρα
Δημήτρης Μπαξεβανάκης. υφυπ.  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.


Θα παραβρεθεί στην τελετή υπογραφής σύμβασης συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Την πόλη της Πάτρας θα επισκεφθεί την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017 ο υφυπουργός  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην πόλη θα παραβρεθεί στην τελετή υπογραφής σύμβασης συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Κατόπιν θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το χώρο φιλοξενίας προσφύγων στην Μυρσίνη Ηλείας ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και στελέχη του χώρου της εκπαίδευσης του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της επίσκεψης του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

    11:00 πμ Επίσκεψη στην έδρα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) όπου θα παραβρεθεί στην τελετή υπογραφής σύμβασης συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.
    12:00 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ.
    14:00 Επίσκεψη στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη Ηλείας.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη σε σύσκεψη με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και στελέχη από το χώρο της εκπαίδευσης του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στις 18:00 στα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα  (Αλεξάνδρου Υψηλάντη 216 και Γούναρη, 5ος όροφος).
Δημοσίευση σχολίου