ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τσίπρας προς τραπεζίτες: Ανοίχτε τις θυρίδες σας

Η κρίση ξεκίνησε από την αδυναμία των τραπεζών να παράσχουν ρευστότητα στην οικονομία και θα τελειώσει με την άρση αυτής της αδυναμίας τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Οφείλουμε να
συνεργαστούμε

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 
Η κρίση ξεκίνησε από την αδυναμία των τραπεζών να παράσχουν ρευστότητα στην οικονομία και θα τελειώσει με την άρση αυτής της αδυναμίας τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

«Κυβέρνηση, τράπεζες και φορείς οφείλουμε να συνεργαστούμε για την ανόρθωση της οικονομίας» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους τραπεζίτες να δώσουν ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν κόκκινα δάνεια και να μην προχωρήσουν οι ίδιοι σε ομαδικές απολύσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, η συνεργασία κυβέρνησης και τραπεζών με στόχο τη βελτίωση της παροχής ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και τις επιχειρήσεις, η αποτελεσματική διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και η περεταίρω ενίσχυση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: