ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Δήλωση Πελετίδη «Στο Κόκκινο»: Συνεχίζουμε τον αγώνα

Φωτογραφία αρχείου.


Η απόφαση απαλλαγής του Δημάρχου Πατρέων, από τις κατηγορίες που του πρόσαψε ο πρωην βουλευτής της ΧΑ, έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από τον ίδιο το Δήμαρχο και τους συνεργάτες τους ενώ ο Κ. Πελετίδης εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου της πόλης καταχειροκροτήθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος. 


Επακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας η οποία κατέληξε μπροστά στο Δημαρχείο. 

Ο Κ. Πελετίδης μιλώντας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» επεσήμανε ότι το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας πήρε μια ώριμη απόφαση για την μη προβολή της Χρυσή Αυγής μέσω των χώρων που διαθέτει ο Δήμος και με αυτή ως γνώμονα θα κινηθεί και στο μέλλον.
 

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου μας, έτσι όπως έχουμε προκαθορίσει. Ακολουθούμε την ίδια πορεία, αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά αυτούς του μορφώματος. Είναι το πλέον συστημικό κόμμα. Είναι το αποκούμπι του συστήματος. Η στάση μας δεν αλλάζει γιατί αυτή είναι μια ώριμη απόφαση που πήρε το δημοτικό μας συμβούλιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πελετίδης.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αφορούσε τη μήνυση του τέως χρυσαυγίτη βουλευτής Αχαΐας, επειδή ο Κ. Πελετίδης, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, δεν επέτρεψε την προβολή της εγκληματικής οργάνωσης από τους χώρους του Δήμου κατά τις βουλευτές εκλογές του 2015. 


Στην τοποθέτησή του ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του Κώστα Πελετίδη καθώς όπως είπε η ενέργεια του δημάρχου: «Αποτελούσε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αυτό επιβεβαιώθηκε από την ακροαματική διαδικασία και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τις σχετικές αποφάσεις που έχουν κατατεθεί».

Ακόμη μιλώντας το Thebest.gr ο Δήμαρχος Πατρέων μεταξύ άλλων τόνισε:

«Είναι ένα μεγάλο γεγονός ότι το σύνολο της Πάτρας, επ’ αφορμής της δίκης, εξέφρασε τα αισθήματά του και ένωσε διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις. Μην ξεχνούμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε δέκα παρατάξεις, που απηχούν διαφορετικές πολιτικές απόψεις, συμφωνήσαμε όλοι. Έχουμε μεταξύ μας πολλές διαφορές, άλλα όλοι συμφωνούμε ότι δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε την ιστορία του τόπου μας. Συμφωνούμε ότι δεν μπορεί σήμερα, να εκτρέφεται δηλητήριο, ότι δεν μπορεί να επανέρχονται ναζιστικές δυνάμεις, που θέλουν να ξαναφέρουν Καλάβρυτα, Δίστομο, Μπλόκο των Προσφυγικών και το ρατσιστικό δηλητήριο. Αυτό παίζει θετικό ρόλο στην πόλη μας».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: