ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Επιμένει στην προστασία των καναλαρχών η ΝΔ


«Η κυρία Ασημακοπούλου μάλλον θεωρεί ότι ο κ. Μητσοτάκης της έχει αναθέσει μία εξαιρετικά βαρετή δουλειά. Ας κοιτάξει όλες τις ανακοινώσεις που εξέδωσε. Είναι ίδιες κι απαράλλαχτες» αναφέρει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης απαντώντας στις σχετικές δηλώσεις της Άννας Ασημακοπούλου.


«Χαμηλό επίπεδο, χυδαίοι χαρακτηρισμοί και μόνιμο αίτημα να μην υπάρξουν άδειες και τίμημα για τους τηλεοπτικούς σταθμούς» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.
Νωρίτερα, η Άννα Ασημακοπούλου είχε δηλώσει:

«Ο αποτυχημένος υπουργός - καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης, κ. Παππάς ας καταλάβει ότι, παρότι είναι απόκριες, έπεσαν οι μάσκες.

Αποκαλύφθηκε το αυταρχικό πρόσωπο της Κυβέρνησης στην προσπάθεια καθεστωτικού τύπου ελέγχου των Μ.Μ.Ε.
Μετά το προχθεσινό Eurogroup αποκαλύφθηκε επίσης, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ίδιο είναι η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος για τους πολίτες.

Μετά τον χαρταετό, λοιπόν, ας ετοιμάζεται μαζί με τους συντρόφους του να ψηφίσει το “ναι” σε όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: