ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Πρώτο θέμα στην ΑΥΓΗ η αθώωση Κ. Πελετίδη

Το κύριο θέμα της αριστερής εφημερίδας ΑΥΓΗ, προσκείμενης στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αφιερωμένο στην απαλλαγή του δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη, υποστηριζόμενου από το ΚΚΕ. Η αντιναζιστική αλληλεγγύη βρήκε την έκφασή της και άνοιξε το δρόμο στις δημοκρατικές δυνάμεις, συνεπικουρούμενη από την τολμηρή απόφαση του δικαστηρίου της Πάτρας και την θαρραλέα πρόταση του Εισαγγελέα, ώστε να αποτελέσει δεδικασμένο για την απαλλαγή κάθε δημοκράτη αντιφασίστα, που θα διωχθεί από το ναζιστικό μόρφωμα. 

Η πρώτη σελίδα της εφημερίδας ΑΥΓΗ.
«Φρένο στο μπαράζ δικαστικών διώξεων από τη Χ.Α. κατά αυτοδιοικητικών»

Με την πρωτοσέλιδη αναφορά σε «φρένο στο μπαράζ δικαστικών διώξεων από τη Χ.Α. κατά αυτοδιοικητικών, όπως είναι η μήνυσή της κατά του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων» η εφημερίδα «Αυγή», στο σημερινό της φύλλο, τονίζει την σημασία της χθεσινής απόφασης του δικαστηρίου της Πάτρας. 

Πρόκειται για την απαλλαγή του δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη, αλλά και την συνεπαγόμενη ακύρωση δικαστικών προσφυγών εκ μέρους του ναζιστικού μορφώματος εις βάρος αυτοδιοικητικών προσώπων, (όρα περίπτωση του κ. Γαλιατσάτου) που αρνούνται να επιβραβεύσουν τον ρατσιστικό λόγο του. 

Και αυτά με δεδηλωμένη την βούληση της κυβέρνησης για πολιτική απομόνωση της ΧΑ. Αλλά και λαμβανομένου υπόψη, του δεδικασμένου που δημιουργήθηκε χθες με την δικαστική απόφαση, που συντάχθηκε αβίαστα  με την δημοκρατική βούληση των πολιτών.



Αθωώθηκε ο δήμαρχος Πάτρας για τη Χ.Α.


Μεταξύ άλλων η εφημερίδα γράφει:

«Αθώος κηρύχθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Mε χειροκροτήματα και συνθήματα υποδέχθηκαν την απόφαση του δικαστηρίου οι συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστικό μέγαρο. 

Με μια απόφαση - σταθμό η Δικαιοσύνη ανοίγει τον δρόμο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στη μάχη κατά των εκφραστών του ρατσιστικού λόγου και βάζει φρένο στο μπαράζ δικαστικών διώξεων από τη Χ.Α. κατά αυτοδιοικητικών, όπως είναι η μήνυσή της κατά του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με αφορμή τον αποκλεισμό του εκπροσώπου της από τον κατάλογο των επισήμων προσώπων στην κατάθεση στεφάνων την 28η Οκτωβρίου 2016 στην Κέρκυρα.

- Κ. Πελετίδης: Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το χρέος μας και να μην διευκολύνουμε τη δράση της Χ.Α.

- ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάγκη να μπει φραγμός στους εχθρούς της δημοκρατίας, σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, καθίσταται επιτακτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: