ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

24ωρη απεργία - Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ αύριο

Σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη προχωρούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ εξαιτίας της νομοθετικής ρύθμισης που κατατέθηκε στο ν/σ του υπ. Εσωτερικών και με την οποία εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων με την Αττικό Μετρό με αντικείμενο την παραχώρηση της εκμετάλλευσης των σταθμών και των άλλων περιουσιακών στοιχείων της Αττικό Μετρό.


Με αίτημα την απόσυρση της ως άνω διάταξης οι εργαζόμενοι είχαν πραγματοποιήσει και προειδοποιητική στάση εργασίας την περασμένη Παρασκευή.

Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση του πολυνομοσχεδίου του ΥΠΕΣ, η εν λόγω πρόβλεψη, που επιτρέπει στον ΟΑΣΑ τη σύναψη των ως άνω συμβάσεων με την Αττικό Μετρό Α.Ε., κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να καλύψει το νομοθετικό κενό ως προς το δικαίωμα πραγμάτωσης μέρος των αρμοδιοτήτων του ΟΑΣΑ εντός των σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: