ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ανοικτή πρόσκληση από το τμήμα Αγροτικής Πολιτικής





«Το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανασυγκρότησή του    οργανώνει τη συνέλευσή του, σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού του κόμματος, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, την Κυριακή 19/03/2017, και ώρα 11:00 πμ.


Για το σκοπό αυτό προσκαλεί όλους/όλες τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εργασίες του.
Παράλληλα, στόχος μας είναι να ανασυγκροτήσουμε την λίστα με το δυναμικό του Τμήματος.

Σκοπός μας είναι η ενίσχυση του Τμήματος και με νέα μέλη ώστε να ενισχυθεί και να αξιοποιηθεί το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και να κατατεθούν νέες ιδέες.

Βάσει του Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ (άρθρο 2), τα τμήματα έχουν σκοπό την θεματική επεξεργασία της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ  ως βοηθητικές επιτροπές της Κεντρικής Επιτροπής.

Στα Τμήματα μπορούν να συμμετέχουν μέλη του κόμματος ανάλογα με την ενασχόληση και τα ενδιαφέροντά τους. Επίσης στις διαδικασίες των Τμημάτων ενθαρρύνεται η συμμετοχή των φίλων του κόμματος που ασχολούνται με τα συναφή θέματα που απασχολούν το Τμήμα κι ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στο έργο του.

                                                              Η Γραμματεία του
Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: