ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Εκλογές διεξήχθηκαν στην Τ.Ο. Ποταμιού Πάτρας

Στην φωτογραφία, ο κ. Ηλίας Κυριακόπουλος (αριστερά), η κ. Έλενα Μενούνου και οι κ.κ. Μάρκος Καραγιάννης και Ανδρέας Κοσμάτος για την Εφορευτική Επιτροπή.

 

 Νέος Γραμματέας ο Ηλίας Κυριακόπουλος


Από την Τ.Ο. του Ποταμιού Πάτρας, γίνεται γνωστό ότι χθες, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου έγιναν εκλογές για την ανάδειξη νέου Γραμματέα, με υποψήφιο τον κ. Ηλία Κυριακόπουλο, πολιτικό επιστήμονα, ο οποίος και εξελέγη.

Η απερχόμενη γραμματέας κ. Έλενα Μενούνου και τα υπόλοιπα μέλη, τον συνεχάρησαν θερμά και δήλωσαν την αμέριστη στήριξη, βοήθεια και συνεργασία τους  για το μέλλον. Ο κ. Κυριακόπουλος δήλωσε:  

«Ευχαριστώ τα μέλη του Ποταμιού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, κυρίως δε, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αναδιοργάνωση του κινήματος. Ο αγώνας δεν ξεκινά τώρα, ο αγώνας συνεχίζεται ομαδικός και πάνω απ’ όλα ξεκάθαρος ως προς το στόχο του: ν’ αλλάξουμε την Ελλάδα, χωρίς να την γκρεμίσουμε, να προσφέρουμε προσθέτοντας με τις ιδέες μας και να προστατεύσουμε το προπύργιο που κρατά ζωντανή τη χώρα: τη λογική, τον ορθολογισμό, το δίκαιο. Καλό μας αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: