ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η οικονομική ευχέρια στους καρναβαλικούς επισκέπτες

Φωτογραφία αρχείου.

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής αγγίζει για το Σάββατο το 100%, δηλαδή τις τουλάχιστον 3500 κλίνες στην Πάτρα - Θα ξεπεράσουν τις 70 χιλ., ίσως και τις 80, οι αφίξεις - 30 χιλ. οι καρναβαλιστές!

 
Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές θα βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα για την τελετή λήξης του καρναβαλιού.

Πρόκειται για μέλη των 126 πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού», 46 καρναβαλικά άρματα, με επικεφαλής τον βασιλιά καρνάβαλο, τρία άρματα του σοκολατοπόλεμου και φυσικά, σάτιρα, φαντασία, ανατροπή και ευρηματικότητα, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, με την οποία θα κορυφωθούν την Κυριακή οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού.

Οι εκτιμήσεις κύκλων της καρναβαλικής επιτροπής, με βάση τα περσινά δεδομένα,  είναι ότι οι επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού θα ξεπεράσουν τους 70.000, αν και σε Αθηναικά Μέσα ενημέρωσης ακούστηκε και  80.000. Το σίγουρο είναι ότι κατέρχονται στην Πόλη του Καρναβάλου επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελάδας, ενώ δεν λείπουν και αυτοί που καταφθάνουν από το εξωτερικό.

Ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής αγγίζει για το Σάββατο το 100% και μιλάμε για τουλάχιστον 3500 κλίνες στην Πάτρα ενώ το θετικό στοιχείο όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοβιτσάνος, είναι ότι η προσέλευση και άφιξη των χιλιάδων επισκεπτών ξεκίνησε φέτος από την Πέμπτη και όχι από την Παρασκευή ή το Σάββατο το πρωί όπως τα άλλα χρόνια. Δηλαδή πλέον δεν μιλάμε για μονοήμερη επίσκεψη στην καρναβαλική Πάτρα, κάτι που επέβαλαν οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες τα προηγούμενα χρόνια. 

Και ίσως αυτό να δείχνει την ανοδική πορεία του εισοδήματος των επισκεπτών, μέρος της οικονομικής πορείας της χώρας, που αποτελούν και οι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: