ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας συνεχίζει τη συντήρηση


Φωτογραφία αρχείου..


Του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει τις συντηρήσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, αυτή τη φορά με τη συντήρηση της σήμανσης και ασφάλισης του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, καθώς και ασφαλτοστρώσεις στις επαρχιακές οδούς των Δήμων Πατρέων και Ερυμάνθου.
Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης μεγάλων τμημάτων, ξεκινούν νέες παρεμβάσεις στους Δήμους Πατρέων και Ερυμάνθου.
Με τη νέα σύμβαση «Συντηρήσεις, αποκαταστάσεις στις επαρχιακές οδούς Δήμου Πατρέων και Ερυμάνθου 2016» που υπεγράφη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, σήμανσης, τοποθέτησης στηθαίων, κοπής θάμνων, καθαρισμού τάφρων, κατασκευή τεχνικών έργων κ.α.
«Δεν εφησυχαζόμαστε, θα συνεχίσουμε να εκτελούμε σημαντικά έργα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των συμπολιτών μας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αχαΐας. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δημοπρατηθεί έργα, αξίας άνω των δέκα εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν την οδική ασφάλεια στην Π.Ε. Αχαΐας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» σημείωσε ο κ. Αλεξόπουλος κατά την υπογραφή της σύμβασης.
Και κατέληξε: «Με το νέο αυτό το έργο, όπως και με αυτά που ακολουθούν, συνεχίζουμε, προσπερνώντας τις οικονομικές αντιξοότητες της εποχής μας, να παραμένουμε παραγωγικοί και πάντα δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του».

Σύμβαση για τη συντήρηση σήμανσης στην Ηλεία
Ξεκινά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η συντήρηση σήμανσης και ασφάλισης  του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης για το έργο από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα, με την παρουσία του αναδόχου, του Διευθυντή Τεχνικών Έργων Βασίλη Λοτσάρη και υπηρεσιακών παραγόντων.
Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Οι εργασίες που προβλέπονται να εκτελεστούν, αφορούν την αντιμετώπιση των βλαβών που υπάρχουν στην κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση και γενικά στα μέτρα ασφαλείας της οδού ,αλλά και των απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που εμφανίζονται στο ΕΟΔ της Π.Ε. Ηλείας. Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποκατάσταση – βελτίωση της κατακόρυφης  και οριζόντιας σήμανσης, αντικατάσταση χτυπημένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση  καινούργιων  σε νέες θέσεις, συμπλήρωση της περίφραξης καθώς και λήψη λοιπών μέτρων ασφαλείας ,που κρίνονται απαραίτητα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του δικτύου.
«Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε πόρους για να προσφέρουμε στους πολίτες όσο το δυνατόν ένα καλύτερο και ασφαλέστερο οδικό δίκτυο με στοχευμένες παρεμβάσεις» δήλωσε ο κ. Λύτρας, όπως επανειλημμένα έχει ζητήσει και ο ίδιος ο  Περιφερειάρχης  Απόστολος  Κατσιφάρας  και ζήτησε την  άμεση έναρξη των εργασιών και για τήρηση του χρονοδιαγράμματος που προβλέπεται  στην υπογραφείσα  σύμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: