ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Μικροεπεισόδια στη Θεσσαλονίκη, ηρεμία στη Λάρισα



Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη έξω από το ΑΠΘ, όπου ομάδα αντεξουσιαστών κατευθύνθηκε στην οδό Εθνικής Αμύνης, μετά την ολοκλήρωση της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που ξεκίνησε από την Καμάρα.


Μπροστά από το κτίριο της παλιάς Φιλοσοφικής σχολής μέλη ομάδας αντεξουσιαστών αποσπάστηκαν από την πορεία και άρχισαν να εκτοξεύουν φωτοβολίδες, βόμβες μλότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι αστυνομικοί απάντησαν, κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Εγνατία, Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης.

Νωρίτερα, μέλη του αντεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκε μικροένταση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Αριστοτέλους και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Στη Λάρισα, η πορεία με αφορμή την συμπλήρωση οκτώ χρόνων από την δολοφονία του Αλ.Γρηγορόπουλου ολοκληρώθηκε χωρίς εντάσεις λίγο μετά τις 20:15.

Μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αλλά και συλλογικότητες φώναξαν συνθήματα κατά των πολιτικών της κυβέρνησης, των αστυνομικών δυνάμεων και εναντίον του φασισμού.

Μικρής έκτασης ζημιές στα ΕΛΤΑ Αγρινίου στην πλατεία Ειρήνης και στην Τράπεζα της Ελλάδας στην οδό Σκαλτσοδήμου, προκάλεσαν αντιεξουσιαστές αμέσως μετά το τέλος της πορείας τους για την επέτειο Γρηγορόπουλο, το βράδυ της Τρίτης στο Αγρίνιο.  Επίσης, έβαλαν και φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ πέταξαν και μολότοφ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: