ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Σοβαρά επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής!

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ η δεύτερη αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ Αττικής
Παρά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα, εγκρίθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, σήμερα κατά την 38η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η δεύτερη Αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής. 
 «Παρά τις προσπάθειες διαφόρων εκπροσώπων συλλογικοτήτων να ακυρωθεί η διαδικασία του Περιφερειακού Συμβουλίου, άνοιξε ο δρόμος για την εφαρμογή του νέου Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Αττικής, που αποτυπώνει την οικονομικά και οικολογικά δίκαιη και βιώσιμη, με δημόσιο και αποκεντρωμένο χαρακτήρα, διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής», σχολιάζει στην ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής. 

Στο μεταξύ, νωρίτερα σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με κυριότερο θέμα, την έγκριση της δεύτερης Αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής, το απόγευμα της Τρίτης 6-12-2016. 

Όλα ξεκίνησαν από την παρουσία και εν συνεχεία έντονη αντίδραση διαφόρων εκπροσώπων συλλογικοτήτων του Γραμματικού και της Φυλής, αντίδραση που ανάγκασε τον Πρόεδρο του Πε.Συ. Αττικής, Θεόδωρο Σχινά, να διακόψει για μία ώρα τη συνεδρίαση, προκειμένου να "ηρεμήσουν τα πνεύματα".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr από τη συνεδρίαση, κατά τους έντονους διαπληκτισμούς, η επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα, επιτέθηκε μαινόμενη προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Θεόδωρο Σχινά, με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Χρήστο Καραμάνο, στο ίδιο επεισόδιο, να πέφτει - αφού τον έριξαν - στο έδαφος!

Έγκυρες πληροφορίες του epoli.gr κάνουν λόγο πως, λόγω της έντασης των επεισοδίων, προτάθηκε στην Περιφερειάρχη Αττικής να κληθούν ακόμη και δυνάμεις των ΜΑΤ (!), πρόταση που απορρίφθηκε από τη Ρένα Δούρου, η οποία, μάλιστα, ζήτησε επιμόνως να συνεχιστεί η συνεδρίαση και να "προχωρήσει" η ψηφοφορία για την έγκριση του ΠΕΣΔΑ.

Στα άξια αναφοράς, οι υβριστικές, φραστικές επιθέσεις στο πρόσωπο της Περιφερειάρχη Αττικής, η οποία και διατήρησε την ψυχραιμία της.

Για την ιστορία, όταν συνεχίστηκε η 38η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η δεύτερη Αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής, εγκρίθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: