ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η ήσυχη πορεία αμαυρώθηκε από έκτροπα στα Εξάρχεια

Λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και νεράντζια προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Φοιτητές και μαθητές φώναζαν συνθήματα κατά των αστυνομικών δυνάμεων καθώς επίσης ενάντια στο φασισμό και τις πολιτικές της κυβέρνησης


Σε ήρεμο κλίμα ολοκληρώθηκε η μαθητική και φοιτητική πορεία που έγινε σήμερα στη μνήμη του δολοφονημένου από αστυνομικά πυρά Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, πριν οκτώ χρόνια.

Μαθητές, μαθητικές οργανώσεις και φοιτητικοί σύλλογοι συγκεντρώθηκαν στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια για να διαδηλώσουν με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του 15χρονου τότε Γρηγορόπουλου.

Φοιτητές και μαθητές φώναζαν συνθήματα κατά των αστυνομικών δυνάμεων καθώς επίσης ενάντια στο φασισμό και τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και νεράντζια προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ωστόσο σε αρκετές προσαγωγές έχει προχωρήσει  η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που είναι σε εξέλιξη, στην περιοχή των Εξαρχείων. Ομάδες αντιεξουσιαστών συνεχίζουν να εκτοξεύουν δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κάνουν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. 

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, ενώ η ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων θυμίζει… πεδίο μάχης.
Επισημαίνεται ακόμη ότι οι αντιεξουσιαστές έχουν στήσει οδοφράγματα σε διάφορους δρόμους των Εξαρχείων, με επίκεντρο την οδό Σολωμού.

Σύμφωνα με την αστυνομία έχει καεί ένα αυτοκίνητο.

Νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η πορεία αντεξιουσιαστών, οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς καθώς και άλλων συλλογικοτήτων στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η πορεία ξεκινώντας από τα Προπύλαια, δια μέσου της οδού Σταδίου κατεύθύνθηκε στην πλατεία Συντάγματος, και από εκεί ολοκληρώθηκε στην Ομόνοια.

Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης δεν σημειώθηκαν επεισόδια ενώ η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά των αστυνομικών, καθώς επίσης και ενάντια στο φασισμό και τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Πηγή: ΑΜΠΕ - avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: