ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Πώς θα προσληφθούν 4.000 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία



Οι 2.700 θέσεις θα καλυφθούν από νοσηλευτικό προσωπικό!

Στις 12 Δεκεμβρίου ξεκινά η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης τύπου κοινωφελούς εργασίας, για 4.000 μακροχρόνια ανέργους στον τομέα της υγείας.




Από το σύνολο των θέσεων οι 2.700 θα καλυφθούν από νοσηλευτικό προσωπικό (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτών), καθώς και βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό (π.χ. βοηθοί θαλάμου, μεταφοράς ασθενών, τραυματιοφορείς κλπ).



Επιπλέον 1.000 θέσεις θα καλυφθούν από προσωπικό εξειδικευμένων υγειονομικών ειδικοτήτων, όπως οδηγοί ασθενοφόρων, ακτινολόγοι, φυσιοθεραπευτές, παρασκευαστές χειριστές ιατρικών συσκευών κ.α., ενώ 300 ωφελούμενοι θα καλύψουν διάφορες ειδικότητες σε εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Υγείας, όπως είναι το ΕΚΑΒ, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ο ΕΟΦ, το ΚΕΘΕΑ, ο ΟΚΑΝΑ και ο ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποστελέχωσης.



Υπενθυμίζεται πως τα χρήματα για το πρόγραμμα αυτό, ήταν να βρεθούν από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, όμως μετά την ακύρωση του διαγωνισμού τελικά βρέθηκαν από την ανακατανομή δημοσίων πόρων, τα αποθεματικά του ΟΑΕΔ και τον κρατικό προϋπολογισμό.



Υποβολή αίτησης



Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβληθούν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στον ΟΑΕΔ, για έναν κλάδο και μία ειδικότητα όπου απαιτείται, επιλέγοντας από μία μέχρι τρεις υπηρεσίες τοποθέτησης συνολικά.



Η ηλεκτρονική αίτηση θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr) και μετά τη συμπλήρωση της οι υποψήφιοι θα την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/) στον ΟΑΕΔ.



Οι αμοιβές



Οι ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές των ωφελουμένων αντιστοιχούν σε 1.087 ευρώ για την κατηγορία πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, στα 1.032 ευρώ για την κατηγορία Τ.Ε., στα 853 ευρώ για την κατηγορία Δ.Ε. και στα 775 ευρώ για την κατηγορία Υ.Ε.



Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας 150 ευρώ μηνιαίως θα λάβουν όσοι ανήκουν στις ειδικότητες: ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτικής, ΥΕ Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό, ΤΕ Επισκεπτών-τριών Υγείας, ΤΕ Μαιευτικής, ΠΕ Βιολόγων, ΠΕ Χημικών – Βιοχημικών, ΠΕ Ακτινοφυσικών, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών και ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας.



Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας ύψους 70 ευρώ μηνιαίως θα λάβουν όσοι ανήκουν στις ειδικότητες: ΔΕ Θερμουδραυλικών – Υδραυλικών, ΔΕ Τεχνικού Αερίων, ΔΕ Συντηρητών Κτιρίων, ΔΕ Ελαιοχρωματιστών, ΔΕ Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Ηλεκτρονικών, ΔΕ Θερμαστών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών, ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, ΔΕ Ψυκτικών, ΔΕ Ξυλουργών, ΔΕ Φανοποιών, ΔΕ Αποστειρωτών – Κλιβανιστών, ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, Π Ε Πολιτικών Μηχανικών, ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΤΕ Μηχανικών και ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Ηλεκτρονικών τεχνικών) και το προσωπικό που εργάζεται στην εστίαση και τονιματισμό με τις αντίστοιχες ειδικότητες (ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό Εστίασης, ΔΕ Μαγείρων, καθώς και οι ΥΕ Εργατών και ΥΕ Γενικών Καθηκόντων.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: