ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Έρχεται στην Πάτρα και βαστάτε ποδαράκια μου!

Φτάνει Πάτρα και πάει στον εισαγγελέα ο Κοντονής για το ΠΕΑΚ Θα αποφασίσει και για τον ορισμό νέας διοίκησης
Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής φτάνει στην Πάτρα το πρωί της Τρίτης 21 Απριλίου και θα πάει κατευθείαν στο γραφείο του εισαγγελέα για να καταθέσει το πόρισμα του ελέγχου που διεξήχθη στο ΠΕΑΚ
(Παμπελοποννησιακό) επί υπουργίας Ανδριανού. Ο κ. Κοντονής, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, θα ζητήσει την εις βάθος έρευνα από τη Δικαιοσύνη, εκτιμώντας ότι από το πόρισμα προκύπτουν ενδείξεις μη χρηστής διαχείρισης.

Κατά την παραμονή του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, θα συναντηθεί με πρόσωπα του αθλητικού χώρου προκειμένου να μορφώσει προσωπική άποψη και να προχωρήσει στον ορισμό νέας διοίκησης στο ΠΕΑΚ Πατρών "Ολυμπιονίκης Δημ. Τόφαλος".

Ακόμα ο κ. Κοντονής θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και θα συζητήσουν και το θέμα του Κολυμβητηρίου, ενλω θα επισκεφθεί και το γήπεδο των Προσφυγικών.

Παράλληλα, τεχνικά κλιμάκια που θα τον συνοδεύουν θα επισκεφθούν αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης που εμφανίζουν προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: