ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η φτωχή Σοφία πρόσχομεν, που κινείται με τον αραμπά της λογικής της, δεν είναι προλετάριος!

Στην εικόνα το... ιππήλατο ακίνητο της φτωχής Σοφίας Βούλτεψη, που δεν διαθέτει ακίνητα, που είναι "χαμένα λεφτά" και δεν την ενδιαφέρει ο ΕΝΦΙΑ!
 
Το "πόθεν έσχες" διαψεύδει την κυβερνητική εκπρόσωπο κατά κόσμον Βούλτεψη, που θεωρεί "χαμένα λεφτά" την απόκτηση στέγης για κάθε φτωχό!



Προ ημερών μίλησε για "χαμένα λεφτά" λειτουργώντας ως προπομπός των όσων μας επιφυλάσσει η μνημονιακή κυβέρνηση, αναφερόμενη στα χρήματα που διατίθενται από τον κάθε φτωχό προκειμένου να υλοποιήσει το όραμα χρόνων, δηλαδή την απόκτηση  ιδιόκτητης κατοικίας του, για να μην πληρώνει ενοίκιο σε όλη του τη ζωή!

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και συντόμως την διέψευσε, αφού εκτός ψεύτρας είναι και προνομιούχος. Το πόθεν έσχες της Σοφίας Βούλτεψη διαψεύδει τον ισχυρισμό της ότι είναι... προλετάριος και δεν διαθέτει κανένα ακίνητο. Η υφυπουργός συνελήφθη ψευδόμενη για τη δήλωσή της (στα "Παραπολιτικά FM") ότι "δεν έχω ακίνητα". Η πραγματικότητα είναι ότι έχει και σπίτι και εξοχικό και ακίνητα μέσα σε δάσος στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή η Σ. Βούλτεψη και διέρρευσε στα ΜΜΕ,  διαθέτει:

* Διαμέρισμα στη Γλυφάδα 239 τ.μ. που "συμπληρώνεται" από 130 τ.μ. βοηθητικών χώρων. Το οικόπεδο συνολικά είναι 402 τ.μ. Το διαμέρισμα αγοράσθηκε το 1985 και είναι κατά 100% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη.
* Οικία στην Αγία Μαρίνα (Λαγονήσι). Προφανώς πρόκειται για το εξοχικό της υπουργού. Είναι οικόπεδο 516 τ.μ. επί του οποίου βρίσκεται οικία 71,36 τ.μ. και ανήκει κατά 50% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη.
* Πάνω από 2.000 τ.μ. στο Ντράφι (μαζί με τον σύζυγό της Θανάση Αγγελόπουλο). Ουσιαστικά πρόκειται για δύο οικόπεδα μέσα σε (σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια στο πόθεν έσχες της) δάσος συνολικής έκτασης 2.019,16 τ.μ. Η Σ. Βούλτεψη και ο σύζυγός της διαθέτουν έκαστος εξ αδιαιρέτου το 0,0825% της δασικής έκτασης, που συνολικά φτάνει τα 1.224.000 τ.μ.
* Αγροτεμάχιο 750 τ.μ. στην Αγία Αικατερίνη στη Μάνδρα. Το οικόπεδο ανήκει κατά 75% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη, ενώ, όπως διευκρινίζει, "δεν υπάρχει συμβόλαιο", καθώς είναι κληρονομιά από τον πατέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι την πλήρη απαξίωση της ακίνητης περιουσίας, πρωτίστως της μικροϊδιοκτησίας και της πρώτης κατοικίας που αποκτήθηκε με πολυετή αποταμίευση ή δάνειο για να στεγαστούν οι οικογένειες, μεθοδεύει η κυβέρνηση εδώ και τρεις ημέρες και το διαλαλεί χωρίς αιδώ Και σε αυτό η κυρία Σοφία πρόσχομεν, έπαιξε πρωταρχικό ρόλο. 

Παίζοντας εξ αντικειμένου το παιχνίδι των κορακιών στην αγορά ακινήτων, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία πρόσχομεν (κατά κόσμο Βούλτεψη) χαρακτήρισε τις αγορές ακινήτων... "χαμένα λεφτά" δίνοντας το αποφασιστικό χτύπημα στην αξία των ακινήτων, που ήδη βρίσκεται σε κάθετη πτώση. Για να μην έχει δε κανείς αμφιβολία για τον κυνισμό της, διευκρίνισε ότι την ίδια δεν την αφορά το θέμα, καθώς δεν διαθέτει κανένα ακίνητο!

Ε, ήρθε η ώρα να το αντιληφθούμε. Κι αν όχι να μας το πει  το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή!



Δεν υπάρχουν σχόλια: