ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αλέξης Τσίπρας: Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Τη φωτογραφία της ελληνικής ταινίας "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Έτσι θέλει να δώσει τη δική του απάντηση στην κυβέρνηση, για την αυθαιρεσία λογοκριτικού τύπου που έχει ξεσπάσει για την μη μετάδοση της ομιλίας του στη ΔΕΘ, μέσω της ΝΕΡΙΤ.

Την οποία ΝΕΡΙΤ, η κυβέρνηση με την αυθαιρεσία της την οδήγησε σε κρίση  παραιτήσεωναφού σταδιακά μετατρέπεται σε κανάλι militare, κάτι που αντιλήφθηκε και η ΕBU και δεν την έκανε δεκτή στο σύστημα δημοσίων ευρωπαϊκών τηλεοράσεων!

Τη φωτογραφία συνοδεύει η παρακάτω λεζάντα: «Το Μαξίμου διατάσσει, για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρόνια, να μην μεταδοθεί ομιλία αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.

Η ωμή κυβερνητική παρέμβαση στη διορισμένη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, προσθέτει νέες σελίδες λογοκρισίας στη μαύρη βίβλο της ενημέρωσης.

Καθιστώντας παράλληλα φανερό ότι η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έχει χάσει τον έλεγχο και βρίσκεται υπό καθεστώς πανικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: