ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αναταράξεις στη ΝΔ και "γαλλικά" κατά Γκ. Χαρδούβελη στην Βουλή για τον ΕΝΦΙΑ


ΕΝΦΙΑ: Αναταράξεις στη Ν.Δ. και "γαλλικά" κατά Χαρδούβελη στη Βουλή
Ανησυχεί για την μη επανεκλογή του και σήμερα, επιτέθηκε κατά του δοτού Υπ.Οικ., Γκίκα Χαρδούβελη, μιλώντας στο Mega, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης.


  "Δε μπορείτε να μας κοροϊδεύετε! Οι περισσότεροι από εμάς δε θα επανεκλεγούν. Μας καταστρέφετε..." είπε η Άννα Καραμανλή, κατά του Γκ. Χαρδούβελη



Αναβρασμός επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. μετά τις εικονικές "βελτιώσεις" στον ΕΝΦΙΑ. Η προσπάθεια της κυβέρνησης να εκτονώσει την ένταση ρίχνοντας τις ευθύνες για το φόρο στον Ν. Καραβίτη δεν αποδίδει, όπως προκύπτει από τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι επιτίθενται με δριμύτητα κατά του Γκίκα Χαρδούβελη. Ο υπουργός Οικονομικών τελικά δεν ενημέρωσε για τις νέες ρυθμίσεις τους βουλευτές χθες το απόγευμα.
 
"Ο ΕΝΦΙΑ είναι προφανώς ένας παντελώς άδικος νόμος και αυτή η διαρροή που υπήρχε είναι ένας δίκαιος και σωστός νόμος είναι ανοησίες, διαστημικές ανοησίες" είπε σήμερα, μιλώντας στο Mega ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης.

"Υπάρχει και πολιτική ευθύνη στο θέμα αυτό" είπε, υποστηρίζοντας ότι επλήγη και το προφίλ του πρωθυπουργού, ενώ τόνισε ότι τουλάχιστον οι βουλευτές της Ν.Δ. θα έπρεπε να είχαν ενημέρωση και διαβούλευση με την κυβέρνηση.

Η έκρηξη βουλευτών της Ν.Δ. χθες το βράδυ, συνοδεύτηκε από βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος, πάντως, απουσίαζε.

Χθες το βράδυ στη Βουλή, ακούστηκαν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί κατά του Γκίκα Χαρδούβελη. "Δε μπορείτε να μας κοροϊδεύετε! Οι περισσότεροι από εμάς δε θα επανεκλεγούν. Μας καταστρέφετε..." είπε η Άννα Καραμανλή.

Νωρίτερα 21 βουλευτές της Ν.Δ. είχαν απευθύνει ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητώντας την αποπομπή του γγ του υπουργείου Νίκου Καραβίτη, ως «δημιουργού» του ΕΝΦΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: